Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kell virusirto Android telefon...

Kell virusirto Android telefonra es ha igen melyik?

Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:

kell!

[link]

pl.

[link]

vagy:

[link]

fizetős:

[link]

2014. dec. 21. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:

mivel szinte csak trójaiak vannak,így ha nem töltesz le minden sz rt akkor nem látom szükségét.

viszont ha igen,crackelt apk-k,stb akkor ajánlatos valamit feltenni,főleg ha van root jogod is.ott csúnya dolgokat tudnak csinálni a trójaik...

2014. dec. 21. 19:35
 3/5 A kérdező kommentje:
van root jog es custom rom van fent de ha toltok is le crackelt apkt azt ncorerol es ott nemhiszem hogy virusos lenne
2014. dec. 22. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Kell, én a CM Security-t ajánlom!

[link]

2014. dec. 22. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha értesz annyira a telefonodhoz, hogy rootolt és Custom Rom-os, akkor szerintem semmi szükség vírusirtóra. Mielőtt telepítesz valamit, nézd meg az engedélyeit, és ha mondjuk egy háttérkép alkalmazás hozzáférést kér az SMS küldéshez, akkor világos, hogy vírus.

Én se használok vírusirtót 2-3 éve és szinte csak crackeltet telepítettem, még semmilyen vírusom nem volt, de még csak hirdetéses se.

2014. dec. 22. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!