Horváth Kristóf kérdése:
Mi lehet ez a virus?
Figyelt kérdés
Van egy koobe x7 slim tabletem,és egyfolytában valami létrehoz teljesen fekete képeket.a képek neve dsc és utána valami anime és hogy favim.com.irritalo h kepeket generál,olykor már mappákat is.a tableten jelly bean op.rendszer van.valami ötlet?virusirtokbol vagy 20 at kiprobaltam,de semmi.van h valami meta res a mappa neve amit létrehoz.2013. máj. 5. 21:47
1/3 anonim válasza:
Azt nekem valamelyik app rakta fel. leszedtem amiket ráraktam akörül amikor kezdte és nem jött elő többet. ugyanígy jött most helyette egy olyan h Ipad3-at nyertem cuccos.. pont azzal szenvedek hogy levakarjam. Vírusirtó erre se jelez semmit XD
2/3 Jófej:D válasza:
Előzőnek: zoner észre szokta venni az ilyen ipad 3 reklámokat
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,akkor app-al együtt jött,google play szeretlek xD
2013. máj. 5. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!