Vírus okozhatja, vagy mi?
A gép folyamatosan dolgozik, a hangján is hallani, meg a led is fel-felvillan, néha folyamatosan világít, a kurzorjel is megbénul olyankor egy rövid időre, mintha lefagyna.
Viszont a kijelzés szerint a teljesítmény 1-5 %-on van, esetleg 8-on, a memória 25-30-on.
Átvizsgálta az Avast, NOD32, Malwarebites, Spybot. Találtak ezt-azt, de a jelenség nem szűnt meg.
Mitől lehet?
Szia.
Nagy valószinűség szerint nem virus. Ha az lenne zábálná a procit meg a memóriát.
Tippelek : Valamelyik hardverhez nem megfelelő driver van felpakolva és ez okozza a gondot.
Próbáld felrakni legalább a video és hangkártyához a legújabb gyári drivert.
Sok sikert.
üdv.
Köszönöm a válaszokat.
Ha annyit értenék hozzá, hogy újra tudnám rakni a gépet, akkor biztos nem kérdezősködnék itt. :)
Kb. másfél éves gép, azóta van rajta W7, szimpla netezésre van használva, semmi komoly hajtás.
2-3 hete van ez a probléma.
Azt találom furcsának, hogy a kijelzés szerint csak pár %-on dolgozik a gép, mégis annyira pörög, hogy a kurzort is lefogja, mintha rövid időkre lefagyna. Amikor semmi más nem fut rajta, csak mondjuk ezt az oldalt nézem.
Köszi.
Portalanítva kb. 2 hónapja volt. Túlmelegedés talán nem valószínű, mert bekapcsolás után pár perc után már csinálja.
Próbáld meg felrakni a Windows Doctort(full verziót), és ez talán megoldja a problémádat. Futtas le mindent benne amit kell.Ez kitakarítja a gépedből az összes szemetet, és több funkciója van még.
Esetleg a Ccleanert is felrakhatod, hasonló mint a win doctor.
Esetleg a folyamatokban keresni kell olyan dolgot amit nem nagyon tudod, hogy mi az.Nekem is volt olyan sokszor, hogy valami nem stimmelt és dolgozott a vinyó rendesen alap állapotban.Lehet, hogy esetleg valami automatikus frissítés dolgozik(több proginak is van)
Vagy megpróbálhatod azt hogy kikapcsolod a gépet, áramtalanítod(kihúzod a dugót) :)), kiveszed a bios elemet a gépből és rövidre zárod a két érintkezőt mikozben megnyomod a főkapcsoló gombot(a gépét).
Elvileg így elfelejti a gép a baját.
"Esetleg a folyamatokban keresni kell olyan dolgot amit nem nagyon tudod, hogy mi az."
Nem lesz nehéz találni, mert szinte semmiről nem tudom, hogy mi az. :)
Nem sokat értek a géphez sajnos, úgyhogy a többi dolog is olyan nekem, mintha kínaiul írtál volna.
Én is gondoltam állandó frissítésekre, de ahhoz túl gyakorinak és zabálósnak tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!