Az alábbi hibaüzenetet mi okozhatja és mennyire kell komolyan venni?
A kérdésem az lenne, hogy az alább látható hibaüzenetet kapom már ma sokadjára:
Egészen eddig nem kaptam hasonlót, fél éve van Windows 7-em, azelőtt XP-m volt. Ugyanúgy használtam rajta a torrentet, neteztem rajta mindenféle oldalon, töltöttem le rá mindenhonnan mindenfélét, de egyszer sem hozott ki hasonló üzenetet. Hozzáteszem, hogy semmi baja nem volt akkor a gépemnek, pedig nem is volt rajta vírusírtó (ez egy mondjuk egy éves időintervallum volt). Nagyjából fél éve van Win7-em, és van rajta vírusírtó, és mégis ilyen üzeneteket ír ki, annak ellenére, hogy egész eddig semm iilyen nem volt, pedig ugyanúgy torrenteztem a gépen, letöltöttem, stb... Lehet, hogy ez csak egy fake vírus, ami direkt hozza fel ezt az ablakot? Mert vannak ilyenek. Illetve ha komolyan kell venni, mennyire, és lehet-e ellene tenni valamit? Igazából nem akarok most pénzt költeni szakemberekre, ezért itt teszem fel a kérdést. A válaszokat előre is köszönöm, SÜRGŐS LENNE!!! Egyéb információ ha kell valakinek, azt kérdezze kommentbe, válaszolok rá.
Hdd sentinellel nézd meg a vinyó állapotát.
Szokott fagyni a gép?
Ezt írja
"Meghibásodás várható - Attribútum: 5 Reallocated Sectors Count, Tartalék területre áthelyezett szektorok száma. Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat.
A lemez felületén található 1986 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
A lemez felületén található 29 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 3082 alkalommal.
Azonnali merevlemez csere szükséges.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."
De nem értem, miért... Eddig soha semmi baja nem volt...
Attól függetlenül, hogy eddig nem adta jelét, bizony szép fokozatosan épült le a vinyó. Ezt nem ilyen-olyan programok okozzák, fizikailag épül le.
És ha már úgyis ott tartasz, vegyél egy új sata kábelt is. Az a 3000 adatkapcsolati probléma sem kóser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!