S. O. S! Mi lehet a gépemmel?
Ezt még párszor csináld meg, hátha végképp elbaszódik az egész.
Várj, akár 15 percet is, de nem szabad megszakítani a betöltést, mer úgy elkúrja a beállításokat hogy cserélhetsz alaplapot.
Sok türelmetlen ember...
(bocs rossz volt a link)
abból amit írtok nekem kb a fele latin:S
na szal ha avastom van akkor letölthetem a Nod 32őt?spyware terminator?(ehhez ha igen vmi link légyszi)
annyira nem értek a gépekhez tiszta hülye vagyok:(
a gépnek fizikailag nem lesz baja abból hogy kinyomod töltés közben, maximum a windows-t kell újratelepíteni.
a problémát lehet hogy valamilyen hibás program, vagy virus okozza. elsőként ajánlanék egy viruskeresést ( AVG, Avira, ezek ingyenesen használható viruskeresők ) ha nem találnak semmit, akkor a fölösleges és nem használt programokat érdemes eltávolítani ( uninstallálni ) vagy esetleg egy rendszertisztítást csinálni egy arra készített programmal ( pl ccleaner )
sajnos mennem kell aludni:(
jajj nagyon izgulok h mi lesz:(((((((
én nem tudok rendszert újra rakni pénzem meg nincs , hogy szervízbe küldjem:(
ha kinyomod toltes kozben, attol az egvilagon semmi baja nemlesz. ne resetelj hanem kapcsold ki meg be. a reset belenyom egy kis anyagot a merevlemezbe es ezt nem nagyon fogja meghalalni hosszutavon.
egyebkent amikor bekacsolod a gepet, nyomogasd az F8-at, es inditsd el egyszer csokkentett modban. ezutan megin inditsd ujra normal modon, hatha megoldodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!