Aki direkt elszeretni kapni egy vírust, hogy tesztelje, annak miért nem sikerül?
:D
Jóvicc, ugye?..
Szerintem csak nem tudsz róla hogy van...
Ezt töltsd le:
Ha sikerül akkor kaphatsz vírust!
Eleve ennek sem szabadna vágólapra kerüljön, legalább is
Írd ki jegyzettömbel és próbáld elmenteni, Nem szabadna sikerüljön:
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
Vírusokkal szemben semmit nem ér a magabiztosság!
malwarebytes, avast, nod32
Ezeknek van aktív védelmük. Amennyiben a tűzfalon átengedi (van a windows -nak is tűzfala, csak nem hatékony) akkor a merevlemezen megfogja. Én a megelőzést (tűzfal) részesítem előnyben a nettel kapcsolatban és ha rosszul vizsgázna marad a heurisztikus védelem a merevlemez hozzáférésnél.
Napont több száz új vírus lát napvilágot ezek ellen véd a heurisztika (gyanús viselkedés szűrés). ez sem 100%. Mindig előbb van a vírus minthogy az ellen védekezni tudnánk ezért jó ha több oldalról is be van biztosítva a gép. A portszkennelés nálam rendszeres, ahogy megtalálja a nyitott portot onnantól kezdve könnyű dolga van a hackernek. Amúgy meg ha bekerül a vírus, akkor első dolga kiiktatni a védelmi modulokat, akár csenben és észre sem veszi a felhasználó de már kerülnek is ki róla az adatok egy szerverre. Szóval jobb félni! A másik hogy nem árt nem csak feltelepíteni a vírusírtót, be is kell állítani, hogy hatékonyan védjen. Eset smart security -nál olvastam egy tesztet, hogy míg alap beállításokkal visszacsúszott a középmezőny végére, beállítva kiválló eredményt produkált!
1-2 tesztoldal:
Teljes hálózatteszt (kiírja a hiányosságokat)
Vírus tesztek:
portteszt és egyebek:
tűzfalteszt:
SSl teszt:
Router teszt (upnp)
(csak érdekességnek)
ISP teszt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!