Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam e elszeretni más párját, ha igen, hogyan?
Nagyon tetszik egy fiú, aki 2 éve kapcsolatban él. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy kollégák vagyunk.
Ha nem tudnám, hogy kapcsolatban van, akkor azt mondanám, hogy a jelzései alapján én is tetszem neki, de így sajnos nem vagyok benne biztos, lehet hogy csak simán kedves.
Úgy látom a kapcsolata nem annyira szenvedélyes, össze szoktam futni velük az utcán, mert egy környéken is lakunk, és általában úgy fél méterre egymástól sétálnak. Persze ez nem azt jelenti, hogy egyértelműen rossz a kapcsolatuk, csak feltételezés. Viszont én teljesen oda vagyok érte, csak rá tudok gondolni. Szerintetek mit tegyek?
29L
Ha sikerül, akkor nem fog az járni a fejedben, ha neked sikerült elszeretni őt egy másik lánytól, akkor majd jön egy csaj, akinek te leszel a másik lány és elszereti tőled?
Főleg, amikor a kapcsolatotok hullámvölgybe kerülne kéne ezen aggodalmaskodni...
mindig is utáltam mikor valaki belemocskol más kapcsolatába.
amúgy igen, ha valakinek sikerül elválasztania őket, hogy vele legyen, az önző. ne csináld a felesleges feszkót abban a kapcsolatban. 2 éve megvannak, tehát jó a kapcsolatuk (ha már 2 évet kibírtak egymás mellett)
Igazából úgy vagyok vele, hogy ha igazi a dolog, akkor úgy is utat talál magának. Erőltetni nem akarom, abból nem sülhet ki jó. Viszont nem mindegy, hogy mennyire mutatom ki neki az érzéseimet, mennyire küldöm azokat a bizonyos jeleket. Ha végül szakít a lánnyal, akkor az nem volt az igazi.
Egyébként voltam már a másik oldalon is, egy 4 éves kapcsolatomnak lett vége így, hogy ott hagyott a fiú másvalakiért. Akkor szar volt, igen, de ha menni akar, akkor menjen. Akkor is tudtam, hogy nem a harmadik félen múlt, hanem rajta.
Persze, lehetek ribanc, meg ribizli, de ha miattam otthagyja, akkor előbb-utóbb úgyis otthagyná.
És igen, megbíznék benne. Egy nagyon becsületes, tisztességes ember. Ha lesz olyan szerencsém, hogy végül össze hoz minket a sors, biztosan egyenesen intézné a barátnőjével. Egy igaz dolgot pedig nem hagyna ott csak úgy. Így ha otthagyna is tudnám, hogy nem Ő volt az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!