Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, megpróbáljam?
Van egy lány aki már évek óta tetszik nekem, sőt annál több is, de hagytam.Mostanába észrevettem, hogy néha amikor elnézek felé látom, hogy rám nézett, és elkapja a fejét.Meg, azt veszem észre, hogy eddig szinte soha nem beszéltünk, most meg próbálja mindenféle dologgal felvenni a kapcsolatot pl (meg tudnád mondani mi a házi ilyesmik), ez jelentheti azt, hogy én is tetszek neki, vagy csak szimplán barátkozni akar, vagy csak próbálom magammal elhitetni?
14/F
3
Mit kell ezen tartalmasabb választ adni, mikor egyértelműen az írásod alapján a lánynak is tetszel..?
2-eske voltam
4
Tetszel a kislánynak, beszélgess vele sokat, és szép apránként közel tudsz hozzá kerülni..megismered a gondolkodását, a véleményét, eszmét tudtok cserélni..
Ne görcsölj, és ne akard lerohanni. Ez alap, a többi meg szép apránként fog jönni. Nem probléma, ha még nem volt barátnőd, mindenki elkezdi egyszer, és mindenki volt már a helyedben:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!