Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az ESET NOOD32 vírusírtó...

Az ESET NOOD32 vírusírtó figyelmeztetés: objektum:utils. Cdneurope.com/js/mo. Js Kártevő: JS/kryptik. Trója Kapcs. Megszakítva-karanténba helyezve.5 percenként felbukkan a tábla. Mi a xar ez?

Figyelt kérdés
A naplófájl már dugig van vele,idegesítő.

2014. ápr. 1. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Cdneurope.com -ot tedd a NOD-32-ben letiltott weboldalak közé. (legjobb, ha a Tűzfalon is letiltod, de a biztonság kedvéért, Windows HOST fájlban is tiltó listára teheted!)

ezután, már nem fog felbukkanni...

(egyébként, én biztosan lefuttatnám, csökkentett módban a Malwarebites' Antimalware naprakészre frissített verzióját, a Teljes vizsgálatot bejelölve!

...amit talál TÖRÖLD! nagyon vszínű, hogy egy trójai malware tevékenykedik ilyen kitartóan a háttérben, amit addig míg nem távolítasz el, nyaggatni fog....

2014. ápr. 1. 17:38
 2/10 anonim válasza:
Sajnos nekem is ez a problémám, de nem vagyok gyakorlott az ilyen beállításokban.Leírnád, hogy hogyan lehet ezeket a beállításokat megcsinálni az ESET NOD-ban éa a Win HOST-ban.Köszi.
2014. ápr. 1. 18:19
 3/10 anonim válasza:
kipróbáltam a Malwarebytes vírusírtást,a gépröl leszedett sokat, de amint bejelentkezem a netre egyböl futtatja a fenti üzenetet:-((((
2014. ápr. 1. 20:06
 4/10 anonim válasza:

Egy orosz oldalon találtam infót: firefox le,mindenestöl, majd újra telepíteni az új verziót.

Én letöröltem,most google crome van ott nincs ilyen gondom, de azért egy teljes vírusírtást még futtatok.Remélem segítettem.

2014. ápr. 1. 20:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, meg fogom próbálni!
2014. ápr. 2. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Gondolom takarékos voltál és nem vetted meg az ESET-NOD licenszét. Kamu fix-szel használtad, ez meg nem ér semmit. Valódi kódos ESS7 azonnal bevágja a trójait (ezt is) a karanténba és megtisztítja a fájlt.
2014. ápr. 2. 13:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Toshiba laptopom van, s a saját szervízébe vittem, hogy rakjanak fel mindent ami szükséges, mert én nem értek hozzá. Azt nem tudom, hogy eredetit tettek fel vagy sem,de egy valag pénzt fizettem érte.
2014. ápr. 11. 12:30
 8/10 anonim válasza:

Nálam a következő bevált (Firefox 29.0)

"C:\Users\xxxx\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxx.default\places.sqlite" fájlt letöröltem. (Az xxxx helyén természetesen mindenkinek más van).

A faviconok ugyan eltűntek a könyvjelző eszköztárról, amikor újraindítottam a firefoxot, de az adott honlapra lépéskor ezek ismét visszakerültek, más problémát nem okozott és a NOD 32 figyelmeztetés megszűnt.

2014. ápr. 29. 20:20
 9/10 makikaurfi válasza:
A kiegészítőknél a Website Discovery Pro letörlésével megoldódott a probléma
2014. máj. 1. 12:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki segíteni akarását, de megoldódott azóta a probléma.
2014. máj. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!