Az ESET NOOD32 vírusírtó figyelmeztetés: objektum:utils. Cdneurope.com/js/mo. Js Kártevő: JS/kryptik. Trója Kapcs. Megszakítva-karanténba helyezve.5 percenként felbukkan a tábla. Mi a xar ez?
Cdneurope.com -ot tedd a NOD-32-ben letiltott weboldalak közé. (legjobb, ha a Tűzfalon is letiltod, de a biztonság kedvéért, Windows HOST fájlban is tiltó listára teheted!)
ezután, már nem fog felbukkanni...
(egyébként, én biztosan lefuttatnám, csökkentett módban a Malwarebites' Antimalware naprakészre frissített verzióját, a Teljes vizsgálatot bejelölve!
...amit talál TÖRÖLD! nagyon vszínű, hogy egy trójai malware tevékenykedik ilyen kitartóan a háttérben, amit addig míg nem távolítasz el, nyaggatni fog....
Egy orosz oldalon találtam infót: firefox le,mindenestöl, majd újra telepíteni az új verziót.
Én letöröltem,most google crome van ott nincs ilyen gondom, de azért egy teljes vírusírtást még futtatok.Remélem segítettem.
Nálam a következő bevált (Firefox 29.0)
"C:\Users\xxxx\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxx.default\places.sqlite" fájlt letöröltem. (Az xxxx helyén természetesen mindenkinek más van).
A faviconok ugyan eltűntek a könyvjelző eszköztárról, amikor újraindítottam a firefoxot, de az adott honlapra lépéskor ezek ismét visszakerültek, más problémát nem okozott és a NOD 32 figyelmeztetés megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!