Ha valaki fel akarja törni a facebookomat én kapok arról valamilyen értesítést h valaki be akart lépni? Esetleg létezik ilyen megoldás, figyelmeztetés?
A biztonsági beállításokban megtalálható- Kérheted, hogy értesítsünk, ha a fiókodba egy olyan eszközről jelentkeztek be, ahonnan korábban még soha. Válassz egy értesítési módot: itt sms- ben vagy email-ben kérheted.
Továbbá ott egy másik lehetőség is - Bejelentkezés jóváhagyások- Biztonsági kód kérése, amikor a fiókomba ismeretlen böngészőből jelentkezem be- ezt engedélyezve kapsz értesítést a telefonodra,/ biztonsági kódot/ amit be kell írnod, bizonyítva ezzel, hogy te akarsz a fiókba belépni.
Szóval igen, ez mind egy lehetőség a fiókunk biztonsága érdekében.
Koszonom a valaszokat.
Utolso valaszolo, nem tudtam h van ilyen, bar egy kicsit maceras de majd megtalalom. Szerintem sokan nem tudnak errol a lehetosegrol de lehet en vok lemaradva :D koszonom meg egyszer
Nem nagyon.
Az IP címe ott lesz, de azzal nem sok dolgot tudsz kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!