Laptop túlmelegedés. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy elég jó laptopom, de én ezt használtan kaptam. Már eleve a játékoknál, vagy szinte csak az internetezésnél, ha a szellőző nincs szabadon, akkor kikapcsol. Aztán rosszabbodott a helyzet, vettem egy laptophűtőt és egy jó darabig kitűnő volt. De nemrég a játékoknál még így is kikapcsolt és most meg egy rövid idő alatt akár, ha játszok túlmelegszik és kikapcsol. Nagyon idegesítő, alatta van a hűtő, de egy pillanat alatt nagyon elkezd dolgozni a gép. Hangosan jár és érzem, hogy elég meleg és akkor kikapcsol magától. Van erre valami otthoni megoldás? Hogy tudom ezt egyszerűen megoldani?2013. dec. 16. 16:20
1/1 anonim válasza:
Melegedős laptoppal nem érdemes játszani. Főleg ha el akarod takargatni a szellőzőjét...
Annyit tehetsz hogy kitakarítod, újrapasztázod és imátkozol hogy a tervezéskor gondoltak arra hogy bárki is játszani akarna rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!