Feltettem 1 új vírusírtót ("Kaspersky") lefutattam rajta 1 víruskeresés&írtást.3 javított objektum lett, Azóta mióta lefutattam ezt a víruskeresés&írtást azóta a gépem sz*r-t se ér?
nem fért ki.:
Feltettem 1 új vírusírtót ("Kaspersky") lefutattam rajta 1 víruskeresés&írtást.3 javított (JAVÍTOTT,nem törölt) objektum lett ("Cod2AIM,WH,Neo").
Azóta mióta lefutattam ezt a víruskeresés&írtást azóta a gépem egyszerűen egy darab vas azon kívül semmi!
beírom pl.:Google.hu 5 perc alatt betölti,felmegyek youtubera.:240p-n a videó (20megás nettel) 1 perc alatt annyit tölt,hogy 5mp-nyi anyagot lejátszon aztán ismét csak tölt!
Elindítom Mw3-at.:Error,BlackOps1-2:Fatal error.Metin2: (GYÁRI FLIPPER : nem észlelhető)
letöltést indítok pl 1megás fájl-ra 5 perc alatt 0,2mb-t letölt aztán "MEGÁLL 1 percre" és folytatja...fél óra alatt megvan....
ötlet?
Kaspersky a noname szoftver LoL :D
Ez tetsztett! :D
Honnan vetted ezt a Kasperskyt? Hamis kóddal a netről, amikor elég lett volna egy online scanner?
Magatokra vessetek, ha a nagy takarékoskodás jegyében nem veszitek meg a fizetős védelmet! Az Online Scannerek ingyenesek, egyébként a hamis kódos ESET semmit se ér. Amikor annyi jó ingyenes van, minek kell hamis kódos torretről leszedett trójais vacakokkal hazavágni a gépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!