Miért nem tudom bekapcsolni a web védelmet az Avastban?
Hello!
Én is ugyanezzel a problémával szembesültem ma hajnalban. A hibára nem sikerült rájönnöm, ezért Avast uninstall következett azt gondolván, hogy megsérült a program. Avast honlapról a naprakész vírusirtó program telepítőjét letöltöttem (7-es verzió). Telepítés befejeztével az állandó web védelem bekapcsolt. Újraindítást követően ismét kikapcsolt állapotúvá vált a javítás sem segített. Na a tanácstalanság hosszú percei következtek.
Az Avast megnyitását követően a jobb felső oldalon található Beállítások fül azon belül Hibaelhárítás gombra kattintva a Ne a Chromot használja az avast! alapértelmezett böngészőként elé pipát kell kitenni (az én alapértelmezett böngészőm: Firefox). A pipálást követően nálam továbbra is kikapcsolt állapotú volt a web védelem, de újraindítást követően az Ön rendszere teljesen védett állapotúvá vált.
Amennyiben a Te alapértelmezett böngésződ nem a Chrome tedd ki a pipát, ha a Chrome akkor passz. Nálam a fenti beállítást követően bekapcsolt az állandó web védelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!