Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudok új tűzfalat...

Hogyan tudok új tűzfalat telepiteni? Azt irja a hibaüzenet hogy ismeretlen ok miatt nem lehet bekapcsolni a tűzfalamat. Analfabéta vagyok . Ehez.

Figyelt kérdés

2012. okt. 5. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Tegyél fel róla képet.

Valószínűleg trójait kaptál, az blokkolja.

2012. okt. 5. 12:20
 2/10 Karesz6969 ***** válasza:

Vagy már az össze vissza próbálkozások nyomaitól nem lehet tisztán telepíteni a tűzfalat.

A régi mi volt?

Leszedted?

2012. okt. 5. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Operációs rendszer XP vagy Windows7? Ez utóbbi tűzfala jó.
2012. okt. 5. 12:26
 4/10 Karesz6969 ***** válasza:
Az oprendszerek - bár milyen is - saját tűzfalaik igen gyengécskék...arra ne alapozz. Inkább tegyél fel külön pl. egy VIPRE antivírus-tűzfal kombinációt. Sokkal védettebb lesz a géped mint egy rendszer tűzfallal.
2012. okt. 5. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:

elöször tölsd le ezt ccleaner a rendszer irónár lejöjél ki minet és csinálj egy keresést azt kitörli a legtöbb nyomot

és tűzfalnak tegyél fel egy comodot elég erős én az egész internet securitt használok és jól véd

2012. okt. 5. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért kéne tűzfal? Hiszen nincs mitől megvédjen. A tűzfal progi maga egy vírus, ami korlátoz a szabadságodban, akkor miért kéne? Amióta létezik számítógép én benne vagyok, úgyhogy nagyon jól tudom, hogy a vírusirtók és tűzfalak baromi feleslegesek. Ha be is kapsz vírust, szard le, az valójában nincs, csak a vírusirtó generálja, hogy legyen létjogosultsága.Csak próbáld ki, hogy hagyod. Semmi problémát nem fog okozni.
2012. okt. 5. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak: jó eséllyel géped már régóta egy botnet hálózat zombi gépe, csak te nem tudsz róla! Tűzfal és erős védelem nélkül öt perc alatt trójai ménes költözik a gépedre, már a netre se tudsz felmenni.
2012. okt. 6. 01:12
 8/10 Karesz6969 ***** válasza:

"Miért kéne tűzfal? Hiszen nincs mitől megvédjen. A tűzfal progi maga egy vírus"...

Orvos látott mostanában??

Ritkán olvasok ekkora baromságot...

2012. okt. 6. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:

" Hiszen nincs mitől megvédjen."

hát ha te így gondolkozol akkor vírusos lehet a géped,és baromira lassú

vagy más op rendszert használsz akkor ne is szóljál be ide ha nem is értesz hozzá!!!

2012. okt. 6. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:
2012. okt. 6. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!