Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Úgy néz ki hogy megúsztam?

Úgy néz ki hogy megúsztam?

Figyelt kérdés
Nagy örömömre ma sikerült bekapnom ezt a rendőrös vírust, és minden egyes lehetséges lehetőséget végrehajtottam a vírus eltávolításához. Viszont, míg mások semmit nem tudtak csinálni az újraindítás után, és az ablak is ugyanúgy megjelent, nekem az újraindítás után minden normális volt, az ablak sem jött elő. Csökkentett módban is megtettem amit lehetett, és nem volt olyan nevű fájl amit az okosok írtak. Négyféle vírusirtóval végignéztem alaposan a gépemet, plusz ezzel a híres neves Malwarebytes-al is. Nagy örömömre, semmit nem talált. :)) akkor talán megúsztam az egészet vagy azért rakassam újra a gépem a biztonság kedvéért? :)

2014. márc. 31. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, hogy megúsztad.
2014. márc. 31. 19:26
 2/2 A kérdező kommentje:
hát ennek nagyon örülök akkor. :)
2014. márc. 31. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!