Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi ez makacs vírus, és hogyan...

Mi ez makacs vírus, és hogyan irtsam ki végre? Segítsééééééég

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy kaptam be. Az egyetlen látható jele, hogy MINDEN EGYES bekapcsolás után teleb****a az asztalomat mindenféle ikonokkal. Kép róla:

[link] (a csillagokat cseréljétek ki u, r és v betűre, fennakadtam a trágárságszűrőn...)

Gondolom egyértelmű, hogy az ikonok 95%-a NEM AZ ENYÉM. De: ki tudja, mit csinál még a háttérben ez a s**r... :(

Lefuttattam eddig a Kaspersky 2014-et, IObit Malware Fighter v2.2.1-t, Avira Free Antivirus-t, meg még lehet mást is, amit azóta töröltem, nem tudom. Az összes program talált vírust, trójait, vagy egyéb problémát, karanténba tettem majd töröltem, de MÉG MINDIG ez fogad, ha újraindítom.

Előtte asztali témákat akartam letölteni XP-re, amiket azóta töröltem mert nem is működtek, meg ikonokat, hogy kicsit feldobjam a mappákat (hát ezt megkaptam, b****i...) Mindent töröltem, kuka üres (illetve még nem, a képen látható ikonokat csak a kérdés kiírása után fogom törölni, olyan k***a ideges vagyok.) Más gyanús program nem rémlik, nem szoktam letöltögetni, csak netezek, és mindig ugyanazokat nézegetem.

Segítsetek, mit csináljak??!! Lassan odáig jutok, hogy szép nőiesen szétverem egy kalapáccsal és erőből kivágom a 2. emeleti erkélyről!

Segítsetek!

18/L/szőke

2014. jan. 3. 06:26
1 2
 11/15 belapus ***** válasza:

[link]

Ez lemaradt.

2014. jan. 3. 07:12
 12/15 levis56 ***** válasza:

telepítsd ezt,ez egy on line vírusirtó mindent levisz,de mellette még a malwarebytest is futtasd ,itta két link a letöltéshez.

[link]

[link]

2014. jan. 3. 07:40
 13/15 A kérdező kommentje:

[link]

Próbáltam, nem vitte le. Tényleg szerviz lesz. Egy a baj, pucér képek vannak rólam a gépen :DDDD Na mindegy, majd megoldom.....

2014. jan. 3. 07:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Csinálj egy rendszervisszaállítást.

[link]

Töltsd le az Avast vírusirtót [link]

Értelemszerűen legörgetsz és az ESSENTIAL-t töltöd le.

Uninstall a régi vírusirtót.Telepítsd az avastot.

Rányomsz a nagyítóra-a gyors vizsgálat mellett a legördülő ablakot lenyitod-Átállítod rendszertöltéskori vizsgálatra és az INDÍTÁS gombra rányomsz.

Start menü- újraindítás-és fekete képernyő mellett hosszú ideig fog futni.Értelem szerűen ha megtalálta az elsőt nyomsz egy gombot hogy karanténba mindet.

Erre azért van szükség mert működő oprenszert nem tud átvizsgálni tökéletesen semmi és ez megteszi még előtte.

Ha véletlenül(elég nagy esélye van)rendszervisszaállítás után látszólag minden helyrejött akkor is csináld meg a fent említetteket.

2014. jan. 3. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt próbáld meg: [link]
2014. jan. 3. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!