Adachi kérdése:
Nem tudok feltelepíteni vírusirtót a gépemre, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma járt le az eset nod32-öm de nem nagyon védett vagy nem kellett használnom . És utána néztem egyéb másik vírusirtónak , hogy megvédjem a gépem sokan a kasperskyt ajánlották és hát a gépem nem engedi feltelepíteni . Próbálkoztam még egyszer esettel de már azt sem engedte feltenni . Mit tegyek most ? Nem tudom ,hogyan védjem meg a gépem ?2014. jan. 2. 22:41
1/4 anonim válasza:
Sokaknak nem is kell vírusírtó,ha ésszel tudják használni az internetet.Rakd fel az Avastot.
2/4 A kérdező kommentje:
próbáltam de azt sem engedi
2014. jan. 2. 23:30
3/4 anonim válasza:
Nem kell ennyire paranoiásnak lenni,sokan nem használnak évek óta vírusirtót csak alkalmit lefuttatnak,ésszel kell nettezni,ennyi.
Amúgy meg nincs rendesen leszedve a vírusirtód..
Hozzá se kellett volna nyúlni,sg fórumba mindig ki írják az aktuális eredeti magazinos ESET kódokat,amit regisztrálni kell és ki küldenek 1-2 hónapra szóló aktiváláshoz szükséges felhasználónevet és jelszót..1-2 hónaponként ennyit kell csak tenni,bele telik kb 2 percbe..
Vagy megpróbálod rendesen kipucolni a rendszered,rejtett mappákból is kitörölni a maradványait a nod-nak,aztán gép újra indítása,vagy rendszer újratelepítés.
Egymás után amúgy se ajánlatos a vírusirtókat telepítgetni.
4/4 anonim válasza:
Az a legegyszerűbb ha újratelepíted a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!