"Rendőrség blokkolta a gépedet" vírus új verziójának törlése, ami csökkentett módos indítást nem enged és újra meg újra elindítja magát?
Mit ír ki amikor csökkentett modót probálod elindítani?
"A CC cleanerben sincs benne mint automatikusan induló program" és a csökkentett modot se engedi arra következtetek hogy szolgáltatás, bár nem biztos services.msc futtatásával lehet megjeleníteni.
Milyen operációs rendszer xp vista win7 win8?
pl win7-nél bekapcsolás után F8-at kell nyomogatni majd indítási javításra(vagy számítógép javítása valami ilyesmi) kell menni majd a megjelenő 5 opciónál a rendszer visszaállítással vissza tudod állítani a gépet lényeg hogy a fertőzés előtti időpontot válasz. Illetve a telepítő lemezen is meg van ez a funkció.
elöző válaszoló vagyok még egy opció jutott eszembe egy egészséges gépre töltsd le a legújabb avastot csinálj egy írd ki pendrivra így: http://www.youtube.com/watch?v=vJ7oamXCwJA
Majd bootoljrá a pendrivra és nézd át a géped.
Ezt aztán végképp nem értem! Másfél éve zsarolja a netezőket ez a vírus, mégsem hallottál róla? Netán a Google keresőjét sem ismered? Az FBI, angol, német, francia, román stb. változatairól se hallottál? Ha stabil a védelem, akkor be sem jut a gépedre. És még van, aki elhiszi, hogy valódi rendőrség küldte? Eszem megáll!
Igen körülményes másik gépet szerezni valami adathordozót venni, átírogatni és imádkozni hogy engedi átteni, amikor a sima csökkentett módot meg a csökkentett mód parancssorralt sem engedi, mert ha arra kattintasz újraindítja a számítógépet. Ez már nem az a régi police vírus, amit csak újrakell indítani nevetve csökkentett móddal meg parancssorral és már kész is, hanem ez azt már nem engedi, mert újraindítja a gépet, meg a vírusból ha kilépsz valami gépújraindítós-visszavonós ügyeskedéssel mint írtam, akkor is újraindítja a vírusképernyőt, tehát ezek a régi leírások már nem stimmelnek rá.
Hiába linkelgeted ezt a hülye UKASH eltávolítás leírást, mert az úgy leírt módon már el se indul, hanem mint írtam ÚJRAINDÍTJA a gépet hogyha a parancssoros újraindítással próbálkoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!