Avast alap használatban nem lassít,max a műveleteket a gépen.Frissítéskor meg igen lefogja a gépet... bár 3 GB ramnál nem tudom mennyire érezhető..
És az is igaz,hogy védelmi programok gallyra tudják rakni a rendszert,gyakori probléma a szervizbe is.És ennek semmi köze ahhoz ki mi programokat pakol fel,az külön kategória mikor olyasmi dolgok miatt megy tönkre egy windows!
És nem kellene ennyire paranoiásnak lenni egyeseknek..
2013. aug. 23. 11:01
12/14 anonim válasza:
Hát igen vigyázni kell mindennel,mikor feltetem az avg 2013 (hivatalos honlapról szettem le) ‘félig‘ lebénitotta az xp met tálcán nem tudtam szinyesemmit se csinálni,nagynehez eltávolítani.Már az ututlsó évébe volt velw sok gond,de már 5 éves volt a rendszer.Mikor végleg megadta magát (megtudtam volna menteni),de le cseréltem linux mintre,azt hidtem,hogy elfelejtethetem a windows gondoknál,de haveromnál 4 gép van mindegyiken windows szóval ha gubanc van akkor nekem szolnak... de válaszolva a,kérdésedre panda cloudot ajánlok neked,keveset zabál és gyors is meg meléje malwarebitest.
2013. aug. 23. 13:56
13/14 A kérdező kommentje:
Hát...valóban elég érdekes véleményeket láthattunk. Van aki így gondolja, van aki úgy. De az biztos, hogy nem fogom havonta újra rakosgatni a gépet.
Az MSE-ről mi a vélemény? Olyan is írjon aki használja, ne a fizetett teszteket linkeljétek be.
2013. aug. 23. 17:06
14/14 anonim válasza:
Én bő két éve használom az MSE-t XP Pro SP3 rendszeren, és nem érzékelek lassítást, visszafogást. Mellette le szoktam futtatni havonta az Emsisoft Anti-malware Free-t, a Hitman Pro-t, a Malwarebytes Antimalware Free-t, a SuperAntispyware Free-t - egyik sem talált még semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!