Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen védelmet javasolnátok,...

Milyen védelmet javasolnátok, vagy ti mit használtok gyengébb gépen? Ha használtok.

Figyelt kérdés

Jelenleg 512 MB ram-al ellátott gépről van szó.

Proci 1.50 GHz...

2013. jún. 30. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha vírusirtóra gondolsz, akkor tökmind1, hogy mit raksz rá, mert egy korszerű szoftver csak sétálni fog rajta, és nem futni.

Az 512MB ram már az xpnek is szerény. Ha legalább 1GBra feltornásznád, máris komfortosabb lenne a dolog.

Én az eset smart securityt használom egy 1,8GHzes procival, és 1GB rammal ellátott gépen, és jócskán érződik a használata, de azért még szódával elmegy...

Amúgy attól is függ, hogy milyen beállításokkal használod a programot, mert ésszerűbb beállítások mellett is lehet jó a védelem, viszont erőforrás kímélőbb.

Esetleg a smart security helyett használj csak sima eset nod32 vírusirtót.

2013. jún. 30. 15:51
 2/6 belapus ***** válasza:

Esetleg:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. jún. 30. 17:00
 3/6 levis56 ***** válasza:
Igaza van a másodiknak.Hasonló gyenge gépem volt,sokat vacakoltam én is a vírusirtókkal mire kitapasztaltam a megoldást.Panda fogja legkevésbé vissza a gépet de ingyenes így tökéletes védelemre ne számíts ezért ajánlom mellé a DR WEB Cureit,ez egy online víruskereső telepítést nem igényel.Ha úgy érzed lassul vagy akadozik a gép futtasd le garantáltan meg fog mindent,de megteheted heti rendszerességgel.Arra ügyelj,hogy használat elött töltsd le a friss vírusadatbázis miatt,a régebbi letöltését simán törölheted nem marad nyoma.
2013. jún. 30. 19:35
 4/6 levis56 ***** válasza:
2013. jún. 30. 19:39
 5/6 belapus ***** válasza:
Csak a Panda telepítésekor nem kell engedélyezni a toolbar, a kereső ( blekko ? ), és mindenek előtt( ez, szerintem már inkább tilos ) a MyStart kezdőlap használatát.
2013. júl. 1. 05:44
 6/6 rumola ***** válasza:
egyértelmü : Panda cloud
2013. júl. 1. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!