ESET 6-ban fontos vagy ajánlatos bekapcsolni a dokumentum védelmet?
Figyelt kérdés
Mert láttom alapból nincs engedélyezve.2013. máj. 7. 20:33
1/6 csacsi2 válasza:
Ezt csak te tudod, hogy élsz-e vele, nálam be van kapcsolva.
"A dokumentumvédelmi szolgáltatás még azt megelőzően ellenőrzi a Microsoft Office-dokumentumokat, valamint az Internet Explorer által automatikusan letöltött fájlokat, például Microsoft ActiveX-összetevőket, hogy megnyitná azokat. A dokumentumvédelem a valós idejű fájlrendszervédelem mellett további biztonságot nyújt, és a rendszer teljesítményének fokozása céljából letiltható abban az esetben, ha nem kell nagy mennyiségű Microsoft Office-dokumentumot kezelnie."
2/6 A kérdező kommentje:
Én is beszoktam,csak gondoltam megkérdem van e valami jelentősége.Eddig úgy nem néztem még utána,egyszerűbb volt rá kérdeznem :)) Köszi a választ :)
2013. máj. 7. 21:52
3/6 csacsi2 válasza:
Valamivel gyorsabb a dokumentumok betöltődése (gyenge gépen),de észrevehetetlen egy jobb gépen.legalább is ezt tapasztaltam.
4/6 anonim válasza:
Nálam a Szülői felügyeletet kivéve minden be van kapcsolva, kell a Dokumentumvédelem is.
5/6 A kérdező kommentje:
Szülői nekem sincs,viszont nekem játékosmód sincs,nincs rá szükségem..
2013. máj. 7. 23:29
6/6 csacsi2 válasza:
a játékos módot be lehet állítani teljesképernyős nézetkor aktiválódjon automatikusan. Ha nincs bekapcsolva akkor előfordulhat, hogy a játékot leteszi a tálcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!