Egy 512 MB ram-al rendelkező laptopra milyen védelmet rakhatnék ami nem terheli le annyira?
ESET 6-ot néztem ami még jó is lenne,de amikor frissiteni kezd nagyon nyuzza a procit és akad a gép tőle...
4-es verzió jobb sokkal e téren,de az védelem terén nem olyan mint az ujjabb...
Itt én kivettem a pipákat:
csak a legfelső maradt, és azt meg átállítottam úgy (szerkesztés gomb), hogy olyan időben akarjon frissíteni, amikor nincs bekapcsolva a gép, és csak kézileg frissítem itt:
azt meg akkor csináld (néhány naponta, max. 1 hetente), amikor nem fut semmi más, és azt meg kivárod.
A 4-es már valóban ósdi.
Nekünk is van ilyen kategóriájú suttyó laptop, de office-ra, böngészni stb. még megfelel, ezért nem dobjuk ki, viszont kompromisszumokat kell már kötni vele.
Elavult gépen modern szoftvert használsz, ezért légy türelmes! Ha nagyon fogja a gépet, akkor esetleg a kiterjesztett heurisztikát stb. vissza kell venni. Másikkal sem lenne könnyebb a dolgod egy ilyen gépen.
Nodban voltak ott kiszedve pipak,frissites mellol nem.
Amit beadtal oldalt gondolom ott nem eredeti helyrol szarmaznak a frissitesek vagy hogy is irjam.
En csak eredetin,magazinos koddal hasznalom/hasznalnam az ESET-et.
"A kérdező kommentje:
Linuxot meg elkerulnem.Volt vele par problemam."
Jo. Ha majd a Windowsal nem lesz egy gondod sem, akkor irj ilyeneket. Addig ne. Kerdesed ironikus modon epp Windowsal fugg ossze...
Jó,legyen igazad.Az nem váltóztat azon,hogy volt vele olyan problémám ami windowson viszont nincs.Például,hogy egyet említsek flash oldalak rohadtul akadtak linuxon nekem,erre megoldást nem tudtam,max arra gondolhattam,hogy erősebb gép kell a linuxhoz,hogy flash-el rendelkező oldalak is jobban muzsikáljanak.. (Pl.: online játékok)
Windowson nincs ilyen problémám és nem is volt soha.
Avira 2013 az biztos nem megfelelő ilyen gépre már.
Vipre az jó volt azelőtt,azóta nem tudom,de az fizetős sajnos,és magazinos kód sincs már hozzá tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!