Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy 512 MB ram-al rendelkező...

Egy 512 MB ram-al rendelkező laptopra milyen védelmet rakhatnék ami nem terheli le annyira?

Figyelt kérdés

ESET 6-ot néztem ami még jó is lenne,de amikor frissiteni kezd nagyon nyuzza a procit és akad a gép tőle...

4-es verzió jobb sokkal e téren,de az védelem terén nem olyan mint az ujjabb...

2013. máj. 17. 23:57
1 2
 1/13 Jenci ***** válasza:
Én a 4-est használom és frissítve jól működik.Ami nem eszi a gépet az az Avast.
2013. máj. 18. 00:12
 2/13 anonim válasza:
lubuntu garantált vírusmentesség
2013. máj. 18. 00:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Használd valamelyik Linux disztrót. Nem lesz gond a vírusokkal.
2013. máj. 18. 00:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Itt én kivettem a pipákat:

[link]

csak a legfelső maradt, és azt meg átállítottam úgy (szerkesztés gomb), hogy olyan időben akarjon frissíteni, amikor nincs bekapcsolva a gép, és csak kézileg frissítem itt:

[link]

azt meg akkor csináld (néhány naponta, max. 1 hetente), amikor nem fut semmi más, és azt meg kivárod.

A 4-es már valóban ósdi.

Nekünk is van ilyen kategóriájú suttyó laptop, de office-ra, böngészni stb. még megfelel, ezért nem dobjuk ki, viszont kompromisszumokat kell már kötni vele.

Elavult gépen modern szoftvert használsz, ezért légy türelmes! Ha nagyon fogja a gépet, akkor esetleg a kiterjesztett heurisztikát stb. vissza kell venni. Másikkal sem lenne könnyebb a dolgod egy ilyen gépen.

2013. máj. 18. 00:20
 5/13 A kérdező kommentje:

Nodban voltak ott kiszedve pipak,frissites mellol nem.

Amit beadtal oldalt gondolom ott nem eredeti helyrol szarmaznak a frissitesek vagy hogy is irjam.

En csak eredetin,magazinos koddal hasznalom/hasznalnam az ESET-et.

2013. máj. 18. 00:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Linuxot meg elkerulnem.Volt vele par problemam.
2013. máj. 18. 00:36
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

"A kérdező kommentje:

Linuxot meg elkerulnem.Volt vele par problemam."

Jo. Ha majd a Windowsal nem lesz egy gondod sem, akkor irj ilyeneket. Addig ne. Kerdesed ironikus modon epp Windowsal fugg ossze...

2013. máj. 18. 00:41
 8/13 A kérdező kommentje:

Jó,legyen igazad.Az nem váltóztat azon,hogy volt vele olyan problémám ami windowson viszont nincs.Például,hogy egyet említsek flash oldalak rohadtul akadtak linuxon nekem,erre megoldást nem tudtam,max arra gondolhattam,hogy erősebb gép kell a linuxhoz,hogy flash-el rendelkező oldalak is jobban muzsikáljanak.. (Pl.: online játékok)

Windowson nincs ilyen problémám és nem is volt soha.

2013. máj. 18. 00:48
 9/13 Egerecske ***** válasza:
Ami szerintem beválhat az a Vipre vagy avira.
2013. máj. 18. 00:58
 10/13 A kérdező kommentje:

Avira 2013 az biztos nem megfelelő ilyen gépre már.

Vipre az jó volt azelőtt,azóta nem tudom,de az fizetős sajnos,és magazinos kód sincs már hozzá tudtommal.

2013. máj. 18. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!