Miért kapcsolódik ki mindíg a tűzfalam?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 16:05
1/7 anonim válasza:
A gép bekapcsolásakor nekem is kijelzi, hogy ki van kapcsolva, de utána magától bekapcsolódik.Neked használat közben is kikapcsolódik?
2/7 anonim válasza:
Milyen tűzfalad van? Windows? Általában a trójai falovak szokták kikapcsolni, amikor a gazdájukat keresik. Azonnal futtass le minden vírus és kémprogram irtót a gépeden!
3/7 anonim válasza:
A tűzfalnak mindig bekapcsolva kell lennie, ha nem ezt teszi, akkor ott már baj van. Ne menj fel a netre addig, amig le nem ellenőrzöd: Startmenű/Vezérlőpult/Biztonsági központ. Kékben és zöldben kell pompáznia. Ha sárga, már baj van, ha piros, védtelen a géped a netes fertőzések ellen.
4/7 anonim válasza:
A 2. válaszadónál a pont.
Viszont, lehetséges, hogy egy vírusírtó program maradványa kapcsolja ki, ilyen esetben pedig ajánlott újra rakni a gépet,
ha esetleg CA parental security volt fennt akkor meg főleg.
nekem is volt ilyen gondom, nekem a vírusírtó rontotta el.
5/7 anonim válasza:
Hamis vírusirtók szoktak ilyet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!