Ha be van kapcsolva a tűzfalam, és mellé van egy Malwarebytes'Anti-Malware nevű programom amit futtatok bizonyos időközönként az elég a gépen védelme érdekében?
A Free nem figyel állandóan. A Pro igen, de felesleges, és az se helyettesíti a vírusirtót.
Rakj fel egy Avirát, AVG-t vagy Microsoft Security Essentials-t. Kéthetente teljes vizsgálat a Malwarebytes'-szal, de fontos, hogy előtte mindig frissítsd, mert az első alkalmon kívül nem frissíti magár.
A program időközönkénti takarításra nagyon jó, Avast mellett nekem is fent van, de, mivel a Malwarebytes-nak nincs valós idejűje, nem akadnak össze.
Kerestem az Avastnál jobb ingyenes vírusirtót, de eddig nem találtam. Ha gyenge a géped, Avira kb egy szinten van vele.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:15 voltam. Előzőt elküldte.
Szóval innen letöltöd:
Elég megbízható letöltőközpont, konkrétan a hivatalos oldalról lettem ideirányítva. Tehát innen nyugodtam letöltheted.
Telepítés után regisztrálni kell. Nem tudom, milyen szinten nem értesz hozzá, de ha nagyon nem, valahol vegyük fel egymást, ahol van chat, és segítek élőben.
Nem tudom mennyi ideig tart, úgyhogy ma már nem töltöm le, de a holnap majd sztem megcsinálom.
Még annyit hogy amit kaptam linket a Malwarebytes-ről, aszerint próbáltam frissíteni de miután rámentem a frissítések ellenőrzésére azt írta ki hogy: Valamilyen hiba történt. Kérem jelentse a következő hibakódot a Malwarebytes' Anti-Malware támogatási csoportjának. Error code: 732 (0, 0)
Ez most mit jelent, nem lehet frissíteni? :S
És mégegy kérdésem lenne, ez a vírusirtó amit ajánlott az előző válaszoló, ez meddig érvényes, mikor jár le? Ha lejár, megint simán letölthetem onnan(ahonnan majd holnap is lefogom)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!