Mitől jön be a "kékhalál" majd kapcsolódik ki a gépem magától?
kb 3 napja napi több alkalommal bejön a "kékhalál" kiír egy csomó mindent a gép és miután újra indítanám megint csak egy kék képernyő jön be és vmi lemezellenőrést akar!
ezt leenterezem(szóval nem kérem az ellenőrzést)és utána vagy 6* újraindul a gép,mire bejön rendesen!
mi lehet a baj?
sok tippet kaptam,de más véleményére is kíváncsi vok!
Tönkrement a memória, ellenőrizd és ha kell cseréld ki! Ha régi az alaplap akár az is okozhatja a memória meghibásodását, tehát az újat is rövid úton tönkreteheti. Szerelővel ellenőriztessed le, hogy minden jó-e.
Én is szívtam meg így sajnos...
Olvasd el ezt, benne van részletesen mit kell tenned. Az első lépés az, hogy olvasható legyen a hibaüzenet, abból azonosíthatod, mi a hiba.
Előző vagyok!
Próbálj meg mindenek előtt egy reinstallt miután elmentetted a fontos adatokat, ha úgy sem jó akkor valószínű memó baj lesz!
memória???
Én a videokártya tippet kaptam,meg azt h lehet bakaptam vmit a netről az egyik progival amit a gép szed le magától,amikor a gép működéséhez szükséges cuccokat szedem le...
ráadásul havonta új windowst kell feltennem,mert nagyon gyorsan bekrepál a gépem,nemtom h mitől...:-S
Ide tettem egy pici programot ezt elég kibontani és elindítani ,a piros sorokban kiírja a lehetséges kékhalál okokat.
ezt írta most legutóbb a gép!
Fájlrendszer vizsgálata:D
meg vmi......NTFS,de az elejét nem tudtam elolvasni,
mert újra indult a gép!
volt Trója vírusom,de ha minden igaz kiírtottam!azóta nem jelez a gép vírust!csak ez...
úgy néz ki hogy nem úszom meg az új windowst megint :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!