Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Boltunkba vettünk egy Apexis...

Boltunkba vettünk egy Apexis IP kamerát. Hogyan érhetem el, hogy kívűlről is beleléphessek?

Figyelt kérdés

Körbenéztem már egy pár leírást. WLANról működik már, routeren osztottam ki neki portot, kamerának statikus IP címe van és ugyanaz a port, amit a routeren is megadtam. Dyndns-re regisztráltam, ott megadtam a kamera statikus IP címét meg a portját, DE csak akkor enged a hosttal felcsatlakozni, ha egy hálózatban vagyok a kamerával. Mi ilyenkor a teendő?

Inviteles ZTE router van a boltban

2013. júl. 18. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

A dyndns-ben a router külső IP címét add meg!

A routeren pedig állíts be egy port forwardot a kamera belső IP címére és portjára egy külső portról.

(A neten van sok leírás erről, minden routerhez lassan már.)

2013. júl. 18. 23:18
 2/4 A kérdező kommentje:

ehhez a ZTE routerhez pont nem találtam

de találtam egy csomó Netgeart, TP-Linket és társait

köszi, holnap amikor bent leszek a boltban, kipróbálom :)

igaz amikor a router ip címét adtam meg, akkor a beállító felületet hívta elő mindig

2013. júl. 18. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Az már úgy fél siker, ha csinálsz egy port forwardot és a dyndns-es cím mögé írod a portszámot is ( [link] akkor már látnod kell a kamera cuccait is.
2013. júl. 19. 00:03
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnos olyankor a router beállító részt hozza elő vmiért
2013. júl. 19. 14:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!