Vírusos lenne a gépem?
észrevettem egy pár furcsa dolgot mostanában rajta:
1. a kedvencek mappában ha rá akarok menni egy weblapra akkor bejön a microsoft word és a weblapot wordben jeleníti meg
2. ha bezárom a netet akk. az egérmutató mellett megjelenik az a jel mint ha töltene vmit
3. mikor elzárom a gépet (leállításra megyek rá nem újraindítás) és a képernyő is sötét lesz akk. vagy 3 másodpercig a gép olyan hangot ad mintha újra akarna indulni, de utána mégis leáll
azt is észrevettem ma h a facebookomon akármelyik ismerősömre megyek nem tudom megnézni a közös ismerőseinket csak max. 6-ot mert tölt és nem jelenít meg a többit pedig lenne még.
ennyit vettem észre am. nod32 a vírusírtóm emellett használom az advanced system care normál verzióját (nem a pro-t) és win7-em van
Ezt a bizonyos Nod32 megvetted? Vagy a neten kerestél hozzá hamis kódot? Ha ez utóbbi történt, akkor ne csodálkozz, a kínai, kazah stb. hamis szervereket folyamatosan tiltja le az ESET (gyártó), nem tud frissiteni, bejönnek a fertőzések.
Ezt futtasd el: [link]
Az már elavult, vált a 6-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!