Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Virusos lett a gépem valaki...

Virusos lett a gépem valaki tud rá megoldást?

Figyelt kérdés
az lenne a problémám h a gépemre kerütl egy virus és nincs tthol telepitő lemezem ezért letöltöttem eggyet de nem enged semilyen fáljt telepiteni ugy hogy egy olyan oldal vagy mappa vagy mit tudjam én kéne ahol ugy lehet letölteni a nerot vagy valamit mint ami a prodlam filies mappába van készen nem kell telepiteni ! ha valaki el tudna nekem küldeni egy ilyen oldalt vagy akár saját maga nagyon megköszönném neki!
2013. jún. 29. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:

nem tudsz fogalmazni istenem:(

hogy akartad telepíteni? windows alatt? mert úgy nem lehet...

2013. jún. 29. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Online scannert futtass le: [link]
2013. jún. 29. 12:59
 3/4 Gábor_79 ***** válasza:
Nekem sehogy sem érthető. Fogalmazd újra. Most újra akarod telepíteni, vagy csak a vírust eltávolítani egy portable(hordozható) programmal? Vagy magamat küldjem?
2013. jún. 29. 14:12
 4/4 A kérdező kommentje:
én ugy mondom h programot nem enged telepite és egy cd irót progit h lehet ugy letölteni h ne keljel telepiteni de már mind 1 már urja telepitettem
2013. jún. 29. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!