Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SÜRGŐS! Vírusos lett a gépem,...

SÜRGŐS! Vírusos lett a gépem, segítsen valaki! mit csináljak?

Figyelt kérdés
Éppen beszélgettem és aztán a tálcán feljött egy ablak, hogy ellenőrizni kell a gépet, és egy általam nem is telepített "vírusírtó" elkezdte nézni a gépet(advanced systemcare antivirus), és kiírt trójaitól kezdve nem tudom még miket és összesen vagy 15-t írt ki. aztán meg azt akarta, hogy aktiváljam a vírusírtót, és az pénzbe kerülne, szóval kiléptem. ezek után semmit sem tudok megnyitni, a mozillát sem, sőt még próbáltam a ctrl+alt+delete-et is, még azt sem, mert mindig mindegyiknél azt írja ki hogy vírusos. mit csináljak? van vírusírtóm azon a gépemen, de nem mutatott semmit, és most már azt sem tudom megnyitni.tehát be tudok lépni, csak semmit sem tudok csinálni. tegyem újra a gépet, vagy van más lehetőség is rá? köszönöm előre is a válaszokat!

2013. jún. 18. 15:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Rakd újra a win-t
2013. jún. 18. 15:51
 2/16 A kérdező kommentje:
akkor mást már nem lehet?
2013. jún. 18. 15:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

De lehet. Kiírsz egy haverod gépén egy rescue disc-et. Aztán berakod, bootolsz róla és hagyod dolgozni. Pl: [link]

A linkben benne van a letöltő oldal is.

2013. jún. 18. 15:58
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm! amíg nincs bekapcsolva a gép és nem is kap áramot addig ugye nem tehet kárt a gépben a vírus/vírusok?
2013. jún. 18. 16:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, addig elvileg nem. Ne aggódj, nem kell kétségbe esni. Cd-t kiírod, hagyod dolgozni tisztítja és örülsz. És legközelebb okosabb, ügyesebb leszel.
2013. jún. 18. 16:09
 6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, és azt is hogy ilyen hamar válaszoltál! :D
2013. jún. 18. 16:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Szívesen, ügyes legyél. Ha utána sem működik a gép rendesen, akkor sajnos újra kell rakni. De reméljük ez elkerülhető.
2013. jún. 18. 16:19
 8/16 A kérdező kommentje:
hát mégis újra kell tenni a gépet.. :/ na mind1, de azért köszi (egyébként tesóm próbálkozott vele, nem én,lehet még meg lehetett volna oldani, most már mind1).
2013. jún. 18. 21:53
 9/16 A kérdező kommentje:
egyébként milyen vírusírtót ajánlotok ami jó és ingyenes? mert ez a eset smart security 4 verzió nem vett észre semmit sem... pedig volt hogy a mozillát elindítottam és csak úgy bejött egy travianos oldal...
2013. jún. 18. 21:56
 10/16 anonim ***** válasza:

Elavult ESET-et használtál...Rég 6-os verzió van ami 100x jobb.És Védelmet csak is eredetin használj! Megveszed ha fizetős vagy mint az ESET-et magazinos kóddal használod!

Én személy szerint jelenleg Avastot használók.Gép paramétereitől is függ mi védelmet lehetne rá javasolni.

2013. jún. 19. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!