Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SÜRGŐS! Vírusos lett a gépem,...

SÜRGŐS! Vírusos lett a gépem, segítsen valaki! mit csináljak?

Figyelt kérdés
Éppen beszélgettem és aztán a tálcán feljött egy ablak, hogy ellenőrizni kell a gépet, és egy általam nem is telepített "vírusírtó" elkezdte nézni a gépet(advanced systemcare antivirus), és kiírt trójaitól kezdve nem tudom még miket és összesen vagy 15-t írt ki. aztán meg azt akarta, hogy aktiváljam a vírusírtót, és az pénzbe kerülne, szóval kiléptem. ezek után semmit sem tudok megnyitni, a mozillát sem, sőt még próbáltam a ctrl+alt+delete-et is, még azt sem, mert mindig mindegyiknél azt írja ki hogy vírusos. mit csináljak? van vírusírtóm azon a gépemen, de nem mutatott semmit, és most már azt sem tudom megnyitni.tehát be tudok lépni, csak semmit sem tudok csinálni. tegyem újra a gépet, vagy van más lehetőség is rá? köszönöm előre is a válaszokat!

2013. jún. 18. 15:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
Velem is ez volt egyszer.Ha még nem oldottad meg:Indítsd el a gépet csökkentett módban(Win indulása előtt nyomogasd az F8-at és be fog jönni egy ablak).Ha tudod mi az a program akkor töröld le ha(Programok telepítése és törlésében bármi gyanúsat látsz).Vagy ha ez nem működik akkor ugyanúgy csökkenttett módban egy rendszer visszaállítást.Ha ezek se működnek akkor az írt módszerekkel próbáld. :) Remélem segítettem.
2013. jún. 19. 08:20
 12/16 A kérdező kommentje:

köszi, de már újratettem a gépet. talán jobb is így.

letöltöm akkor én is az avastot :)

2013. jún. 19. 09:14
 13/16 A kérdező kommentje:
telepítettem is, hogyan tehetem teljessé? mert most csak 30 napra van. ingyen nem is lehet csak ha fizetek? ha lehet, akkor honnan szerezhetek kódot? vagy hogy van ez? köszönöm előre is a választ :D
2013. jún. 19. 09:33
 14/16 anonim válasza:
100%

Az ingyeneset szedd le ne a fizetőst.Vagy pedig töltsd le ezt: AVG Antivirus Free 2013

Ebből is van fizetős(AVG Internet Security 2013)Ne keverd össze. :) Nekem az utóbbi van. :)

Sok sikert.

2013. jún. 19. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Avast free-t szed le,és ott lesz fent benne,hogy Regisztrálás.1 évenként kell regizned csak.

Avast erősebb védelem mint az AVG..

2013. jún. 19. 12:14
 16/16 anonim válasza:
Nekem az AVG jött be de az Avast se rossz.Bár ez géptől is függ meg hogy ki mit csinál a gépén.
2013. jún. 19. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!