Mit tegyek ha elfelejtettem a windows7 jelszavam?
Vettem egy laptopot és annyira megszerettem, hogy 3 hónapja be sem kapcsoltam az asztali gépemet. Sikerült beírnom jelszó emlékeztetőnek azt, hogy 2x1... -.-
Tudom, hogy valamit 2x kell beírni de nem tudom, hogy mit.
Már vagy 30 jelszót kipróbáltam de nem jön össze. Kérlek segítsetek.
Basszus. De kellenek az adatok az asztalról.
Vendégfelhasználó van, amúgy ultimate és nincsen semmilyen optikai meghajtóm...
Az a gáz, hogy mindig fasságokat írogatok be, hogy asdasd meg a laptopomé 12 szóval az életbe ki nem találom.
Pont megváltoztattam és utána nem használtam 3 hónapig.
Okos vagy...gratulálok.
vinyó kiszed, másik gépbe áttesz.
Ha lehet linuxos épbe, mert az lesz.rja a windows-os magánfelhazsnálói adatokat.
Mindent megnyit.
Ha erre nincs lehetőség, másik gépen leszedsz egy backtrack-et, usb re fel, livemdban indítod és azzal felnyomod a kódot. Youtube on van tutorial.
Van másik gépem de nem Linuxos annyit meg nem akarok szenvedni vele. Örülnék ha küldenél akkor egy ilyen vidiről linket, esetleg ha van ncorod akkor a progi nevét.
Amúgy kössz a válaszod.
A csökkentett móddal nem megy semmire, ugyanis a windows 7 esetén már nem jelenik meg a rendszergazda fiók, csak ha előtte külön engedélyezték.
vagy ophcrack és társai.
USB-ophcrack LiveCD
(ha nem boldogulnál vele, kérj meg egy olyan ismerőst, aki már írt ki, ill. készített boot pendrive-t!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!