S. O. S.! Elfelejtettem a jelszavam a Windows 7-en! Valaki segíteni?
Megváltoztattam a jelszavam, de azt elfelejtettem. Se más fiók, se lemezre lementett jelszavam nincs. Nem tudok belépni. Windows 7 Home Premium operációs rendszerem van. És ami fájlok vannak a gépen azokat szeretném nem elveszíteni.
Segítsetek!!! Nagyon fontos lenne!
Kedves 2. válaszoló!
Mármint olyan fontos fájlok, hogy családi képek, programok stb. Szóval olyanok amiket szeretnék nem elveszteni. Mert nekem nagyon fontosak.
2-nek: csökkentett módban is be kellene lépnie a jelszavával...
7-nek: tök mindegy, melyik partíción vannak az adatok, ha a rendszerbe nem tud belépni.
Az a lényeg, hogy ne a gépre telepített Win7 induljon el, ami kéri a jelszót. Egy live Linuxot bebootolva a CD-ről és a meghajtót felmountolva eléri a rajta levő fájlokat -ha mást nem is, de olvasni tudja (az NTFS-t egyes disztrók csak olvasásra tudják megnyitni). Ugyanez a helyzet a Bart PE-vel is, ami tulajdonképpen egy live XP. Általában ezeket még a hozzáférési jogosultságok sem szokták zavarni. És ahogy írtam, ezekkel "ki lehet ütni" a belépéshez szükséges jelszót is -legalábbis XP-nél biztosan, a Win7-tel nem tudom, mi a helyzet.
Köszönöm a válaszokat!
Az mit jelent hogy, "felmountolva"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!