Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » S. O. S.! Elfelejtettem a...

S. O. S.! Elfelejtettem a jelszavam a Windows 7-en! Valaki segíteni?

Figyelt kérdés

Megváltoztattam a jelszavam, de azt elfelejtettem. Se más fiók, se lemezre lementett jelszavam nincs. Nem tudok belépni. Windows 7 Home Premium operációs rendszerem van. És ami fájlok vannak a gépen azokat szeretném nem elveszíteni.

Segítsetek!!! Nagyon fontos lenne!

2012. máj. 30. 19:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*segítene
2012. máj. 30. 19:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Csökkentett mód.
2012. máj. 30. 19:50
 3/12 Csiß ***** válasza:
fontos file-ok vannak a gépen és elfelejtetted a jelszavad mi?:) sántít
2012. máj. 30. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:
ncore van? Oda tudok adni linket. Még jó hgoy nem Ultra vagy Enterprise edíciód van amit már tényleg nem lehet feltörni :)
2012. máj. 31. 09:58
 5/12 Alex Fly ***** válasza:
Ha csak a fájlok kellenek, akkor bebootolsz egy live Linuxot vagy Bart-ot. Az XP-nél volt amelyikkel ki lehetett ütni a jelszavakat -nem tudom, a Sevennél is műxik-e.
2012. máj. 31. 11:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló!

Mármint olyan fontos fájlok, hogy családi képek, programok stb. Szóval olyanok amiket szeretnék nem elveszteni. Mert nekem nagyon fontosak.

2012. máj. 31. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát a neked nagyon fontos fájlokat nem azon a partición kéne tárolni amin az op.rendszer van.
2012. jún. 7. 14:36
 8/12 anonim ***** válasza:
2012. jún. 7. 14:49
 9/12 Alex Fly ***** válasza:

2-nek: csökkentett módban is be kellene lépnie a jelszavával...

7-nek: tök mindegy, melyik partíción vannak az adatok, ha a rendszerbe nem tud belépni.

Az a lényeg, hogy ne a gépre telepített Win7 induljon el, ami kéri a jelszót. Egy live Linuxot bebootolva a CD-ről és a meghajtót felmountolva eléri a rajta levő fájlokat -ha mást nem is, de olvasni tudja (az NTFS-t egyes disztrók csak olvasásra tudják megnyitni). Ugyanez a helyzet a Bart PE-vel is, ami tulajdonképpen egy live XP. Általában ezeket még a hozzáférési jogosultságok sem szokták zavarni. És ahogy írtam, ezekkel "ki lehet ütni" a belépéshez szükséges jelszót is -legalábbis XP-nél biztosan, a Win7-tel nem tudom, mi a helyzet.

2012. jún. 7. 18:48
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az mit jelent hogy, "felmountolva"?

2012. jún. 12. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!