Elfelejtettem az egyik weboldalhoz tartozó jelszavamat, csak azért tudok belépni, mert a windows megjegyezte. Hogy tudhatnám meg újra?
Nem írtad le a böngésző típusát, de az jegyzi meg a jelszót és nem a windows. Ha firefoxod van, a beállítáok/biztonság fülön ott van a mentett jelszavakat megjelenítő gomb, azon belül pedig a jelszó mutatása gomb. Onnan kiírod és később majd visszaírod.
Chrome-nál is beállítások, személyes dolgok fülön ott a mentett jelszavak beállítása.
Telepitsd böngésződre a LastPass jelszómenedzsert, ebbe kódold le egyetlen jelszóval /un. mesterjelszóval/ az összes weblapod felh. nevét és jelszavát és ujratelepités után ha letöltöd böngésződet és a LastPass-t, akkor abban ujra mindent megtalálsz. De nemcsak itt, hanem a világ bármely pontján hozzá tudsz jutni lekódolt jelszavaidhoz. Egyetlen mesterjelszót meg bizonyára meg tudsz jegyezni!
Tanulmányozzad e blogba irt hosszabb kommentemet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__1..
Köszi a válaszokat! Firefoxom van, és abban elő tudtam keresni. :-)
Egyébként úgy láttam ebben alapból van valami mesterjelszó funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!