Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy lehet feltörni a jelszava...

Hogy lehet feltörni a jelszavam? Windows XP-m van és elfelejtettem a jelszót, de tudom, hogy csökkentett módból lehet módosítani. Azt hogy kell?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

Jelszó feltöréshez hívjad a helyi hackeredet, orgazdádat.

Jó érzésű ember itt nem segít neked betörni sehova.

Végső esetben telepítsd újra a géped (törlés nélkül - akkor minden rajtamarad, legfeljebb nem lesz könnyen elérhető).

2009. júl. 7. 23:10
 2/3 Specus ***** válasza:

Nos.. Az az xp verziódtól függ.

A régebbi WinXp service pack1 (SP1)-be még meg lehetett kerülni :

Kövesd az alábbi lépéseket:

- rendszer indításkor lépj a be az F8 gombbal, a speciális rendszer indító menübe,

- itt válaszd ki a rendszer indítás - csökkentett módban parancssorral,

- valamilyen felhasználó van a gépen, teljesen mindegy melyiket választod, lépj be amivel tudsz,

- ha látod a parancssort, írd be: explorer

- a start menüben, menj a vezérlőpult, felhasználók ikonra és töröld a rendszergazda jelszót, majd írj egy újat magadnak. Kész.

Viszont az újabbaknál sajnos nem.

2009. júl. 8. 04:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok jóérzésű, ellenben enélkül is simán feltörik a géped akár távolról is. Ha az ilyen dolgok nem kapnak nyilvánosságot, hogy védekezel? Link: [link] Amúgy meg létre kell hozni egy új, rendszergazdai joggal rendelkező felhasználót, amivel a másik user jelszavát törlöd. Ennyit az xp-ről...
2009. júl. 12. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!