S. O. S.! Elfelejtettem a jelszavam a Windows 7-en! Valaki segíteni?
Figyelt kérdés
Megváltoztattam a jelszavam, de azt elfelejtettem. Se más fiók, se lemezre lementett jelszavam nincs. Nem tudok belépni. Windows 7 Home Premium operációs rendszerem van. És ami fájlok vannak a gépen azokat szeretném nem elveszíteni.
Segítsetek!!! Nagyon fontos lenne!
2012. máj. 30. 19:49
11/12 Alex Fly válasza:
Röviden az unix rendszerek (és általában a hálózati OS-ek) esetén ha használni szeretnél egy meghajtót (prtíciót, image-t, &c.), askkor azt csatolni kell a rendszerhez (és használat után illik lecsatolni). Ezt nevezik mountolásnak. de a mai, modern grafikus Linuxoknál ez -legalábbis az általam ismertekben- általában automatikusan megtörténik...
Ha nem, akkor a "mount" parancs szolgál erre a célra.
12/12 Budwa válasza:
Régen volt olyan, hogy csökkentett módban indítva van egy rendszergazda felhasználó, ahhoz alapértelmezetten nincs jelszava. Legalábbis xp alatt még működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!