Szerintetek melyik anti-virus a jobb?
Figyelt kérdés
Ezeket láttam a legmegbízhatóbbnak:
AVG
Avira
MSE
Comodo IS
Panda Cloud
A Kasperskyről hallottam sok jót csak az a baj hogy fizetős és nekem ingyenes anti-virus kell, a crackelt anti-virust neis ajánljatok meg avastot se, sokat szívtam vele.A Mlwarebyte's A-M is jó csak nincs valósidejü védelme.Jelenelg Outpost-ot használok de aztmondták h nem valami jó.A felsoroltakon kívül még jöhetnek más ingyenes ajánlatok is.
2013. jan. 5. 20:51
21/21 A kérdező kommentje:
Csak azért mondom mert már volt az avast és az avg is ffeltéve egyszerre és semmi nem volt, mint két különálló futottak és nem is foglalkoztak egymással,de ez már rég volt.Meg még egyszer volt feltéve az MSE és az Vira is egyszerre akkor se jelzett semmit.Hát nem tom, meglátom.
2013. febr. 8. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!