A Kasperskyről hallottam sok jót csak az a baj hogy fizetős és nekem ingyenes anti-virus kell, a crackelt anti-virust neis ajánljatok meg avastot se, sokat szívtam vele.A Mlwarebyte's A-M is jó csak nincs valósidejü védelme.Jelenelg Outpost-ot használok de aztmondták h nem valami jó.A felsoroltakon kívül még jöhetnek más ingyenes ajánlatok is.
100 ezreket csak butáktól lopnak el van olyan honlapok,hogy ön nyerhet ezt meg azt meg van egy olyan vírus,hogy a számítógépje le van zárva a rendőrség által,írja be a bankszámláját a feloldáshoz vagy ilyes mi...,szerintem azokat amiket te felsoroltál jók egy vírusirtó+jó tűzfal:comodo,zone alarm,emsisoft +kémprogram eltávolító pl malware bytes meg kasperky rescure disk ezzel be tudsz botolni és keresést csinálhatsz, ingyen rá írhatod egy cd-re...
2013. jan. 24. 20:17
12/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is igazad van, csak a h.lyéktôl tudnak lopni. Ismerem az ilyen reklámokat meg azt a rendôrséges vírust is de bankártyaszámot soha nem adok meg a gépen semilyen formában, meghát még csak 17 vagyok még nincs is saját bankkártyám. Ma tettem fel a comodo internet security-t, elég megbízhatónak tűnik, fogja is a gépet rendesen és sokat kérdezget tehát "túl jól véd" ilyen szempontból. Benne van a híres tűzfal is meg van benne sandbox is. Sztem ez nagyon jó. Van kiírva egy Hiren's Boot CD és a pendrive-omra fel van téve a Parted Magic linux disztró szükség esetére mert egyszer régebb a gépem egy elég komoly BIOS vírus támadta meg. Ezért vagyok most nekiállva anti-virust keresni mert már megint sz@rakszik a gépem, néha használhatatlanul lassú. Nem magyarázok többet, újratelepítem a wint és felteszem a comodot, ha van valami ajánlat szivesen fogadom. Kösz mindenkinek.
2013. febr. 4. 00:41
13/21 anonim válasza:
Ha van rá valamennyi pénzed, akkor töröld le ezt a védelmet és tegyél fel fizetőset, valódi, vásárolt kóddal. Kaspersky, Eset Smart Security6 tűzfalas komplex védelmek kiválóak.
Kerdezo okos dontes.a.comodo egyik legjobb ingyenes,plane a tuzfala.5-6os verzioja megfelelo.
Eset-et nem ajanlom,annak csak marketingje nagy...
Kaspersky szinten jo ugyan,de nem ingyenes max magazinos kodal ha tudsz hozza tolteni magazint vagy penzt aldozni ra,de akkor egyertelmuen megse lesz annyira ingyen...
Szoval maradj comodonal,inkabb fogja picit jobban a gepet mint,hogy komolyabb baj legyen.
2013. febr. 5. 23:51
15/21 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy egyesek hogy nem tudják felfogni hogy NEM KELL fizetős.
Másrészt meg a lassúlást ujratelepítés nélkül nem lehet megoldani?
És kaspersky kódokat melyik magazinban lehet kapni?
2013. febr. 6. 14:45
16/21 anonim válasza:
szia kérdező te felteted a comodo geek badyt ha ihen szed le semmire se jó max fogja a gépet jobban a mint a comodo,nálam így volt,ha feltette azt akkor szed le,úgy nem lesz anyira lassú
2013. febr. 6. 16:02
17/21 anonim válasza:
Tudtommal chip magazin.Abba van ESET havi kodja is....
Köszönöm a válaszokat, csak annyi lenne a krédésem hogy ha felraknám mind2-t nem marnák egymást.Mert bizonyos anti-virusok megférnek egymás mellett de nem tudom hogy ez a 2 megférne-e.Mert ha igen akkor feltenném mind2-t mert ha egymásra nem hatnak negatívan akkor a gépnek csak jobb, biztonsági szemontból.
2013. febr. 8. 14:29
20/21 anonim válasza:
Nem szabad egy virusirtot se felrakni masikal,mert kek halal minden lenne. Es alapbol sem vedene jobban ha lehetne se,de nem lehet.Nemely mar jelzi telepites elott,hogy masik van fent igy bem telepitheto.
Gep fogonak meg alapbol total felesleges.Azt meg tudnod kell nincs 100%os vedelem.Nem netezzel eszel akkor egyse fog megvedeni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!