Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek melyik anti-virus...

Szerintetek melyik anti-virus a jobb?

Figyelt kérdés

Ezeket láttam a legmegbízhatóbbnak:

AVG

Avira

MSE

Comodo IS

Panda Cloud

A Kasperskyről hallottam sok jót csak az a baj hogy fizetős és nekem ingyenes anti-virus kell, a crackelt anti-virust neis ajánljatok meg avastot se, sokat szívtam vele.A Mlwarebyte's A-M is jó csak nincs valósidejü védelme.Jelenelg Outpost-ot használok de aztmondták h nem valami jó.A felsoroltakon kívül még jöhetnek más ingyenes ajánlatok is.

2013. jan. 5. 20:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ezek jó vírusirtók,de nincs olyan,hogy legjobb válaszd ki magadnak amelyik jobban teszik, mindenki mást választ,és mindenki mást fog mondani
2013. jan. 5. 22:03
 2/21 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem baj, azt amelyiket a legtöbben fogják mondani azt válaztom.
2013. jan. 5. 22:09
 3/21 anonim válasza:
Anti vírus? Antal inkább. Megengedte neked, hogy tegezd, vagy becézd? Szégyelld magad!
2013. jan. 5. 22:18
 4/21 A kérdező kommentje:
Igen megengedte, ismerem őt személyesen, úgyhogy szégyeld inkább te magad hogy csak így nekem rontasz.MOst pedig jöhet a normális válasz is.
2013. jan. 5. 22:55
 5/21 anonim ***** válasza:
comodo
2013. jan. 5. 22:57
 6/21 anonim válasza:

Avira, én megvettem és nagyon jó a Help Desk is.

4500Ft/év megéri

2013. jan. 6. 00:04
 7/21 anonim ***** válasza:

Ezek közül panda cloud vált be.Gyenge gépre is nagyon jó.Igaz most ESET-et használok magazinos kódal,ezzel se volt soha problémám.Fizetős változatába a panda cloudnak tűzfal is van.De az nem fontos,mert jobb mellè a comodo tűzfal pl.

Malwarebytest hetente lefutatni elég ezek mellett.És ennek is van fizetős változata ami állandó védelmet tud biztositani,de önmagába kicsit kevéske lenne még.5000ft körül van és örök licenset adnak.

2013. jan. 6. 02:18
 8/21 anonim ***** válasza:
Ha valódi a Windows op.rendszer a gépeden, akkor MSE is jó.
2013. jan. 9. 00:44
 9/21 anonim ***** válasza:
pedig érdemes lenne összespórolni a kasperskyre mert százezreket lophatnak el ha fos av van fent. mse-t semmiképpen nem ajánlom, ez a legrosszabb termék.
2013. jan. 23. 19:12
 10/21 A kérdező kommentje:
Azért azt elmondhatnák hogy hogyan lophatnának 100 ezreket a gépemmel.ÉS nem kell fizetős már megmondtam.
2013. jan. 24. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!