Szerintetek melyik anti-virus a jobb?
Ezeket láttam a legmegbízhatóbbnak:
AVG
Avira
MSE
Comodo IS
Panda Cloud
A Kasperskyről hallottam sok jót csak az a baj hogy fizetős és nekem ingyenes anti-virus kell, a crackelt anti-virust neis ajánljatok meg avastot se, sokat szívtam vele.A Mlwarebyte's A-M is jó csak nincs valósidejü védelme.Jelenelg Outpost-ot használok de aztmondták h nem valami jó.A felsoroltakon kívül még jöhetnek más ingyenes ajánlatok is.
Avira, én megvettem és nagyon jó a Help Desk is.
4500Ft/év megéri
Ezek közül panda cloud vált be.Gyenge gépre is nagyon jó.Igaz most ESET-et használok magazinos kódal,ezzel se volt soha problémám.Fizetős változatába a panda cloudnak tűzfal is van.De az nem fontos,mert jobb mellè a comodo tűzfal pl.
Malwarebytest hetente lefutatni elég ezek mellett.És ennek is van fizetős változata ami állandó védelmet tud biztositani,de önmagába kicsit kevéske lenne még.5000ft körül van és örök licenset adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!