Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen jó és ingyenes vírusirt...

Calen93 kérdése:

Milyen jó és ingyenes vírusirtó programok vannak?

Figyelt kérdés

2012. dec. 20. 12:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Avast-ot semmiképpen! Tönkreteszi a drivereket, codec-eket, és előbb-utóbb újra kell telepíteni az egész gépet.

Ha komolyabb géped van, csak fizetős vírusirtót használj, de a gyengébb konfigurációkat borzasztóan visszafogják a profi szoftverek.

2012. dec. 24. 08:17
 22/29 anonim ***** válasza:

mikrofos security essentials.

de a legjobb a routerszintű védelem. az nem eszi a cpu időt fölöslegesen.

2012. dec. 24. 11:24
 23/29 anonim ***** válasza:
ZoneAlarm letölthető itt: [link]
2012. dec. 24. 15:11
 24/29 anonim ***** válasza:
A Zone Alarm nem jó, nem véd semmit.
2012. dec. 24. 22:07
 25/29 anonim válasza:

avast nekem működik, és nem lassítja a gépem..

avast.com-on ha regisztrálod az avastod, 1 éves licence-t kapsz, ingyen. :)

2012. dec. 26. 20:52
 26/29 anonim ***** válasza:
Ingyen és a legsz@rabb az Avast.Ne hogy letöltsd.Amiért neked nem lassíja a gépet attól még sz@r.Nekem már több mint 71 vírus jutott be az istenített avast mellett.Erről ennyit.
2012. dec. 26. 21:14
 27/29 anonim ***** válasza:
Különítsük el a vírusokat a férgektől, vírusból elég ha 1 bejut, megeheti a géped, viszont féreg több 100 is lehet böngészéssel, amitől lassul a géped. Ez utóbbira javasolom a spybot-ot.
2012. dec. 26. 22:06
 28/29 Palotás Imre ***** válasza:
21-es és 26-os (feltételezem, hogy ugyanaz vagy). Hülyeségeket írsz az Avastról. Tökéletesen működik, nem tesz tönkre sem drivereket, sem mást. Szerintem nem értesz hozzá, vagy nem hagyod, hogy frissítse magát. Amit egyébként a háttérben tesz, és csak diszkréten jelzi naponta egyszer, hogy megtette. És magánszemélyeknek ingyenes (akárcsak az AVG, ami szintén jó). És 1 év után meghosszabbíthatod az ingyenes licencet.
2012. dec. 27. 16:02
 29/29 anonim ***** válasza:

26-os vok és nem a 21-es.Legalább megnézhetted volna a %-okat mielött feltétetlezel de így, nincs miről beszélni...

Látszik hogy nem értesz hozzá, mert az Avast mellett egy csomó féreg és vírus került be a gépembe ami szerintem nem véletlen.Amiért nem talál a gépedben vírust nem azt jelenti hogy tiszta a géped csak egyszerüen nem ismer fel sok vírust és nem tudja blokkolni őket rendesen, úgyhogy ne ajánld a kérdezőnek a sz@rt.

2012. dec. 27. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!