Milyen jó és ingyenes vírusirtó programok vannak?
ESET.
Mielőtt valaki írná hogy fizetős - nem az, hogyha jól csinálod.
PM és írok bővebben.
ÉÉÉS mielőtt valaki írná hogy crackelt vírusírtó magával hozza a vírust, teljesen legális a megoldásom.
Milyen Oprendszered van?
Ha Win7 akkor ajánlom a hozzá tartozó MSE az a legfaszább.
Az van kitalálva hozzá. A többi fogja lassítja a gépet.
N360_5.0.0.125_SYMTB_PR_LOEM_MRFTT_227_5622
Igaz 3 havonta újra szoktam tenni de nem fogja a gépet és nagyon jól véd ill sok más hasznos dologra képes amit be tudsz állítani. Majd kéri hogy regisztráld azt meg a tálcán (win7) be szoktam zárni, telepítés után frissíteni kell ami kb 250MB jelent.
N360_5.0.0.125 így lehet keresni a neten.
cfw_installer tűzfal azaz Comodo Firewall de ez csak tűzfal de free.
Avira Free Antivirus
spybotsd162 ez meg kémprogramhoz.
Ezeket kipróbáltam nem rossz de fogta a gépemet, és vmelyik feszt kérdezgetett.
1. Mindenek előtt meg kell tanulni internetezni. Ha tudod használni eme kommunikációs csatornát, akkor vírust se kapsz.
2. Olcsó húsnak híg a leve, és ez jobbára igaz a szoftveriparra is. A legjobb programokért mindig is pénzt kértek. Ingyenes, és használható vírusirtó nincs. Ha már kell valami, ami húzza a rendszered, legalább legyen használható.
3. Mivel szakmám, és persze tapasztalatom is van a téren, egyet ajánlhatok; Panda (pandasecurity.com). Tény, hogy rendszererőforrást eszik, de a biztonságnak ára van. Vagy betartod az 1. pontot, vagy áldozol a 3.-ra.
4. Magyarországon nincs olyan, hogy fizetős szoftver. Mindenre van crack és serial. :D
Kaspersky Internet Security
(próbaverzió 30 napos) nem kell crackelni, trial resetterrel legálisan tudod használni, ugyanúgy, mint egy teljes verziót.
Az MSE is csak akkor ölthetö le ha nem tört a wined. Egy vizsgálat van elötte. Ha megbukik a rendszer akkor nem kapsz jogosultságot a letöltéshez.
Én évek óta ezt használom. Ki próbáltam mást is. Nem kell a rizsa az AVG,NOD ez is milyen a géped olyan szinten vissza fogja hogy csak a BOOTOLÁS több mint másfél perc. Az akkori gép elég izmos volt hozzá de még az is lelassította.
Lehet véd de az életedet rágja szét. Az a baj a legtöbb játékkal nem is fogsz játszani mert az első hogy a crecket likvidálja mert ugye az egy vírus.
Olyat használj amilyet akarsz. Teszteld öket melyik felel meg a konfigodnak.
Nincs egyforma gépünk se neked sem a másodiknak sem a harmadiknak. Izlések és pfonok.
Üdv néktek fanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!