Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen jó és ingyenes vírusirt...

Calen93 kérdése:

Milyen jó és ingyenes vírusirtó programok vannak?

Figyelt kérdés

2012. dec. 20. 12:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

ESET.

Mielőtt valaki írná hogy fizetős - nem az, hogyha jól csinálod.

PM és írok bővebben.

ÉÉÉS mielőtt valaki írná hogy crackelt vírusírtó magával hozza a vírust, teljesen legális a megoldásom.

2012. dec. 21. 18:31
 12/29 anonim ***** válasza:
Igen, tudom hogy az újságkódos megoldásra gondolsz, h bizonyos PC magazinokból szeded ki a kódokat neki, de attől még elég gyenge az ESET mostanában már nem olyan jó mint régebb.Vannak jobbak és ingyenesek.Ha fizetős kell akkor Kaspersky.
2012. dec. 21. 18:37
 13/29 anonim ***** válasza:

Milyen Oprendszered van?

Ha Win7 akkor ajánlom a hozzá tartozó MSE az a legfaszább.

Az van kitalálva hozzá. A többi fogja lassítja a gépet.

2012. dec. 22. 12:24
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Itt felsorolva az osszes szar:) hasznaltam mind es vegul megis a fizetos az ami teljes vedelmet nyujt.hehe.de a legjobb megoldas a bootlemez.:)
2012. dec. 23. 06:53
 15/29 anonim ***** válasza:

N360_5.0.0.125_SYMTB_PR_LOEM_MRFTT_227_5622

Igaz 3 havonta újra szoktam tenni de nem fogja a gépet és nagyon jól véd ill sok más hasznos dologra képes amit be tudsz állítani. Majd kéri hogy regisztráld azt meg a tálcán (win7) be szoktam zárni, telepítés után frissíteni kell ami kb 250MB jelent.

N360_5.0.0.125 így lehet keresni a neten.

2012. dec. 23. 08:13
 16/29 anonim ***** válasza:

cfw_installer tűzfal azaz Comodo Firewall de ez csak tűzfal de free.

Avira Free Antivirus

spybotsd162 ez meg kémprogramhoz.

Ezeket kipróbáltam nem rossz de fogta a gépemet, és vmelyik feszt kérdezgetett.

2012. dec. 23. 08:24
 17/29 Nightkin válasza:

1. Mindenek előtt meg kell tanulni internetezni. Ha tudod használni eme kommunikációs csatornát, akkor vírust se kapsz.

2. Olcsó húsnak híg a leve, és ez jobbára igaz a szoftveriparra is. A legjobb programokért mindig is pénzt kértek. Ingyenes, és használható vírusirtó nincs. Ha már kell valami, ami húzza a rendszered, legalább legyen használható.

3. Mivel szakmám, és persze tapasztalatom is van a téren, egyet ajánlhatok; Panda (pandasecurity.com). Tény, hogy rendszererőforrást eszik, de a biztonságnak ára van. Vagy betartod az 1. pontot, vagy áldozol a 3.-ra.

4. Magyarországon nincs olyan, hogy fizetős szoftver. Mindenre van crack és serial. :D

2012. dec. 23. 12:33
 18/29 anonim ***** válasza:

Kaspersky Internet Security

(próbaverzió 30 napos) nem kell crackelni, trial resetterrel legálisan tudod használni, ugyanúgy, mint egy teljes verziót.

2012. dec. 23. 13:41
 19/29 anonim ***** válasza:
#18: Persze, ha nem zazvar hogy közbe tele van a géped trójaival és féreggel.
2012. dec. 23. 14:08
 20/29 anonim ***** válasza:

Az MSE is csak akkor ölthetö le ha nem tört a wined. Egy vizsgálat van elötte. Ha megbukik a rendszer akkor nem kapsz jogosultságot a letöltéshez.

Én évek óta ezt használom. Ki próbáltam mást is. Nem kell a rizsa az AVG,NOD ez is milyen a géped olyan szinten vissza fogja hogy csak a BOOTOLÁS több mint másfél perc. Az akkori gép elég izmos volt hozzá de még az is lelassította.

Lehet véd de az életedet rágja szét. Az a baj a legtöbb játékkal nem is fogsz játszani mert az első hogy a crecket likvidálja mert ugye az egy vírus.

Olyat használj amilyet akarsz. Teszteld öket melyik felel meg a konfigodnak.

Nincs egyforma gépünk se neked sem a másodiknak sem a harmadiknak. Izlések és pfonok.

Üdv néktek fanok!

2012. dec. 23. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!