Calen93 kérdése:
Milyen jó és ingyenes vírusirtó programok vannak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 12:02
1/29 anonim válasza:
Outpost free és superantispyware + comodo tűzfal a sztem a legjobb védelem.
4/29 anonim válasza:
vannak jó ingyenes vírusirtók,de hogy tudhass dönteni ki kellene próbálnod párat :ezek voltak nálam elfogadhatok panda cloud,comodo internet security,avast,avg,mse,avira
5/29 anonim válasza:
A Panda Cloud gyors nem olyan rossz talán egy próbát megér de sztem nem a legjobb, a comodo interent security is jó csak nagyon fogja a gépet és tülságosan véd, tehát, nagyon sokmindent letilt, meg kérdezget, de másképp elég jó. MSE elmegy ha eredeti windowsod van, avira és avg elmegy de azok sem olyan jók.Az Avast nagyon sz@r nehogy feltedd, csak lassú lesz tőle a géped és nem id véd tehát nem jó semmire.Én is Outpostot használom, szerintem tökéletes.
6/29 anonim válasza:
nekem meg az a véleményem az outpostról,a kezelhetősége, meg a terheléséé jó de gyengén véd,kevés vírust ismer...
(ez csak egy vélemény)
7/29 anonim válasza:
Avira, csak ha nem bántja a szemed a napi 1-2 felugró reklám.
8/29 anonim válasza:
AVG ingyenes, nem lassítja a gépet, és jó.
10/29 anonim válasza:
Avast nagyon sz@r, sokat szívtam vele, amiket én ajánlok:
MSE, MB Anti-Malware, Comodo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!