Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az avg free edition mennyire...

Az avg free edition mennyire jól véd a vírusok ellen?

Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 14:41
1 2
 11/19 Karesz6969 ***** válasza:

A crackekben nem minden esetben sőt elég kevés esetben van vírus, csak a víruskeresők motorjában van az beállítva - gyárilag - hogy vírusként tüntessék ezeket a kis programokat fel.

Ami meg azt illeti, hogy ki célpont és ki nem abban egyáltalán nincs igazad. Bár mikor lehetsz te is és én is egy barom Hacker célpontja mert pl. az IP scannerje éppen akkor azt az IP-dobta ki ami mögött mi vagyunk és munkához lát.

Ja, hogy neked nem volt idáig gondod...az lehet szerencse is ami nem tart örökké.

Én VIPRE-t használok ami még a betörési kísérleteket is naplózza, nem beszélve a kemény tűzfaláról. Nem bízom a véletlenben. De ki-ki a saját adatainak gazdája.

2012. dec. 1. 20:59
 12/19 Karesz6969 ***** válasza:

Na gyuszi2, most már van némi fogalmad a dolgokról igaz?

Megszívlelendő itt sok minden a kérdésed kapcsán.

2012. dec. 1. 21:03
 13/19 Kovács Pistike01 ***** válasza:
Négy évet nem tekintenék szerencsének. Szerintem paranoiás vagy. :)
2012. dec. 1. 21:03
 14/19 Karesz6969 ***** válasza:
Annak tekinted a 4 évedet aminek csak akarod...nekem teljesen mindegy. Egyszer rádöbbensz te is, hogy nem árt visszavenni az arcodból ilyen téren és inkább kissé paranoiás lenni:-)
2012. dec. 1. 21:28
 15/19 Kovács Pistike01 ***** válasza:
Nincs nagy arcom, egyszerűen csak nincs kedvem feláldozni húsz rugót, és egy adagot a vasamból, ha így is nagyon jól megvagyok problémamentesen.
2012. dec. 1. 21:34
 16/19 Kovács Pistike01 ***** válasza:
Egyébként ha egyszer mégis vennék, akkor egészen biztosan kasperskyt, és nem viprét. :)
2012. dec. 1. 21:38
 17/19 Karesz6969 ***** válasza:
A te választásod a mosolyod vagy könnyed...te döntesz!
2012. dec. 1. 22:01
 18/19 Kovács Pistike01 ***** válasza:
Szívtál valamit? :)
2012. dec. 1. 22:02
 19/19 Karesz6969 ***** válasza:

Kovács Pistike, te most fel akarsz bosszantani (?), mert már rég nem a kérdező kérdésére válaszol itt egyikünk sem.

Elárulom ha ez a terved, nem fog menni inkább tanulmányozd a vírusok világát az hasznosabb időtöltés mert abból igen-igen gyengusz vagy...itt ki is szálltam a part nélküli beszélgetésből, ne fáradj a további sületlen válaszokkal.

2012. dec. 2. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!