Az avg free edition mennyire jól véd a vírusok ellen?
A crackekben nem minden esetben sőt elég kevés esetben van vírus, csak a víruskeresők motorjában van az beállítva - gyárilag - hogy vírusként tüntessék ezeket a kis programokat fel.
Ami meg azt illeti, hogy ki célpont és ki nem abban egyáltalán nincs igazad. Bár mikor lehetsz te is és én is egy barom Hacker célpontja mert pl. az IP scannerje éppen akkor azt az IP-dobta ki ami mögött mi vagyunk és munkához lát.
Ja, hogy neked nem volt idáig gondod...az lehet szerencse is ami nem tart örökké.
Én VIPRE-t használok ami még a betörési kísérleteket is naplózza, nem beszélve a kemény tűzfaláról. Nem bízom a véletlenben. De ki-ki a saját adatainak gazdája.
Na gyuszi2, most már van némi fogalmad a dolgokról igaz?
Megszívlelendő itt sok minden a kérdésed kapcsán.
Kovács Pistike, te most fel akarsz bosszantani (?), mert már rég nem a kérdező kérdésére válaszol itt egyikünk sem.
Elárulom ha ez a terved, nem fog menni inkább tanulmányozd a vírusok világát az hasznosabb időtöltés mert abból igen-igen gyengusz vagy...itt ki is szálltam a part nélküli beszélgetésből, ne fáradj a további sületlen válaszokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!