Most telepítettem a windows7-et. Milyen programokat töltsek le vírusok ellen?
Kérlek küldjetek linket is, illetve mindent amit csak tanácsolni tudtok ezzel kapcsolatban.
Nem tudom fontos e, hogy milyen gépem van, leírom a biztonság kedvéért.
ASUS ASPIRE 6935G 2GHz, intel core2 duo, 320HDD laptop.
köszi a segítséget, sajnos elég laikus vagyok.
Leszedsz egy Kaspersky IS 2011-et innen:
www.kaspersky.com
Majd egy trial resetet innen:
judgedredd.fw.hu
A Kaspersky Internet Security eléggé komplex ahhoz, hogy ne kelljen mellé semmilyen más program. A Windows Defendert, Windows Tűzfalat meg egyéb cuccokat ki is kapcsolhatod (Vezérlőpultból lehet). Én is Kaspersky-t használok több gépen, és soha semmilyen gond nincs vele. Van benne minden, ami neked kell: antivírus, kémprogramvédelem, keyloggervédelem, tűzfal, alkalmazásfelügyelet, stb. Minden káros szarság ellen véd, és elég gyors.
A második linkről leszedett programmal meg elölről lehet kezdeni a 30 napos próbaidőt. Én is ezt használom, csak KIS 2010-re, azt nem tudom, hogy KIS 2011-re működik-e (sztem igen). A kaspersky azt mondja rá, hogy vírus, de kielemztem, és nem csinál semmi rosszat.
A leszedett tömörítet állomány le van jelszavazva, hogy ne riasszon a vírusirtó.
Jelszó: kaspersky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!