A vírusok ellen az jó ha 2 vírus irtó van fent a gépen?
Nem,csak egy vírus irtót használj mert két vírus irtó egyszerre nem igazán szereti egymást.
És a nod-ot szerintem felejtsd el inkább az AVG-t használd de még jobb ha az avast-ot rakod fel.
Spyware Terminator-t használj,az kémprogramokat is megtalálja meg minden szart.
Néha idegesítő,de véd obban mint az avast.
Az avast4 volt fönn nyáron nekem,és 6x húztam újra a gépet,mert mindig ugyanaz a vírus baszott be avast alatt..szal..
2 vírusírtó kinyírja egymást, avg meg alapból xart sem ér. Ha nodot megvetted, hagyd azt fent, ha tört verzió, a géped alapból halálra van ítélve, hiszen csak idő kérdése, mikor kapcsolják le a tört kulcsot... Persze, állítólag jól véd az újságos kóddal, és így legális is, de a nod alapból semmit sem ér a trójaik ellen...
Hagynálj MBAM-ot a vírusírtó mellé - az nem zavar be, nincs valós idejűje, + valami anti spywaret (ad-aware vált be nálam), meg egy legális vírusírtót - vagy vedd meg, vagy használj ingyeneset (avast, ha eredetin a win, akkor mse), na meg egy jóféle tűzfal (vagy win 7-é, ha az van, vagy Comodo).
A gépet legjobban úgy tudnád megvédeni a vírusoktól, ha korlátozott fiókról másznál fel a netre (telepíteni, letölteni, stb nem lehetne, csak rendszergazdának).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!