Le lehet nyomozni?
Figyelt kérdés
Van egy olyan csetes oldal (cset.hu) ahonnan le lehet nyomozni valakit? Csak egy igen vagy egy nem válasz nekem bőven elég :) Mert valakivel össze vesztem aztán élek nehogy lenyomozzon... lehet hogy ez hülye kérdés.2012. okt. 28. 19:38
1/10 anonim válasza:
Nem lehet. Az IP címedig eljuthat, de azzal meg kitörölheti...
2/10 A kérdező kommentje:
Mi ez az IP cím? És az mire jó? Ennyire hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz.
2012. okt. 28. 19:44
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor biztos hogy nem fogja megtudni hol lakok? És a gépembe se tud belépni igaz? Mármint hogy fel töri vagy valami semmit nem tud rólam.
2012. okt. 28. 19:46
4/10 anonim válasza:
Az IP cím ami alapján beazonosítható egy személy az internetet. Ha nem egy számítógépes zseni(tehát szó szerint zseni) akkor nem tud lenyomozni.
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm most megnyugodtam köszönöm köszönöm :)
2012. okt. 28. 19:48
7/10 A kérdező kommentje:
Nevemet se tudja lenyomozni igaz?
2012. okt. 28. 20:04
8/10 anonim válasza:
Nem. Hiába ír bármit is, ne hidd el. (vagy mégis, mire ennek a mondatnak a végére érsz ráhackeltem a ventillátorodra 8 gonosz hobbitot (az már 1 hobbájt) amik megeszik a kábel szigetelését és tönkremegy a számítógéped)
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2012. okt. 28. 20:54
10/10 anonim válasza:
Hát, igazából... ha olyan néven cseteltél, amit máshol is használtál (vagy kitetted iwiwre, facebookra), esetleg ha e-mailt adtál meg, akkor simán utánad tudnak keresni.
Magát az oldalt nem ismerem, de egészséges kíváncsiságból kerestem már utána innen-onnan összeszedett embereknek. Szóval, nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!