Mivel tudom ezt kiírtani?
Figyelt kérdés
Van egy vírusom amit se Nod32-vel, se Spyware Terminátorral nem tudok kiírtani.
D:\\\\System Volume Information\\\\_restore{B5EA44CB-DD3A-4A14-AB93-BA46A2DE3F84}\\\\RP177\\\\A0071944.exe »RAR »SponsorSetup.exe - Win32/TrojanDownloader.Swizzor.NBT trójai módosulat
Ezt írja ki a Nod32, de kiírtani nem tudom. Nagyon kellene valami profinak a Segítsége hogy mivel írtsam ki! Köszönöm! :)
2009. júl. 28. 16:30
11/14 anonim válasza:
Az ilyen vírusokat legjobban MS-DOS alatt NC-vel vagy hasonló fájlkezelővel (pl.: VC, DN, stb.) NTFS támogatással tudott kiírtani (letörölni). Én már nagyon sokszor csináltam így. Ja és utána rendszerleíró adatbázis átnézése.
Remélem, hogy tudtam valamennyire segíteni. Viszont e módszert csak akkor javaslom, ha értesz az informatikához. :-)
12/14 A kérdező kommentje:
Ugyan nem próbáltam ki az összes vírusírtót, de nekem az A-Squared Free Rendszer Figyelés kikapcsolással. Végülis kiderült hogy volt 300 sütikövetőm, 3 Trójaival eggyütt. Sikerült kiírtani! :D Köszönöm az összes válaszolónak! :)
2009. aug. 1. 14:36
13/14 A kérdező kommentje:
Vált Be* (Ezt kihagytam...)
2009. aug. 1. 14:36
14/14 anonim válasza:
Örülök, hogy segithettem, én ajánlottam neked. Nálam ugyanez oldotta meg a két malware és egy trójai, valamit a három nyomkövető gondot. Eset Smart Security mellett(?!) jutottak be. Tartsd meg az A-Squaredet, frissitsd naponta és hetente egyszer nézesd át vele a gépedet. Az egész net tele van ezekkel a nyomkövető sütikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!