Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mivel tudom ezt kiírtani?

Mivel tudom ezt kiírtani?

Figyelt kérdés

Van egy vírusom amit se Nod32-vel, se Spyware Terminátorral nem tudok kiírtani.

D:\\\\System Volume Information\\\\_restore{B5EA44CB-DD3A-4A14-AB93-BA46A2DE3F84}\\\\RP177\\\\A0071944.exe »RAR »SponsorSetup.exe - Win32/TrojanDownloader.Swizzor.NBT trójai módosulat

Ezt írja ki a Nod32, de kiírtani nem tudom. Nagyon kellene valami profinak a Segítsége hogy mivel írtsam ki! Köszönöm! :)

2009. júl. 28. 16:30
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nem igaz hogy nem tud rá senki sem válaszolni ... :\
2009. júl. 28. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Kaspersky Anti-Virus 2009-el, és kíváncsiságból dobj egy mailt hogy leszedte-e.
2009. júl. 28. 17:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Rendszergazdai oldal, Startmenű, Minden program, Kellékek, Rendszervisszaállítás, bal oldalon katt rá, aztán vedd ki a pipát, kapcsold ki a Figyelést. Ezek után futtasd le a virusirtót. Azért nem tudja törölni, mert ez a System állandóan visszaállítja (rendszerfájlnak nézi). Futtasd le a Kasperskyt. Egyébként ez egy trójai faló. Mindenképpen kémprogram irtó kell hozzá.
2009. júl. 28. 18:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg ezzel: [link] de ahogy már irták, kapcsold ki a Rendszervisszaállítást. Ha megtalálta, rakasd karanténba, aztán küld el vizsgálatra. És ha kész, kapcsold vissza a Rendszervisszaállitsában a Figyelést.
2009. júl. 28. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:

Trojan Hunter

ez a progi rengeteg trójait felismer

2009. júl. 28. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem Avast ilyet ki irtotta.

Szal ajánlom az Avast-ot + Spybot :)

2009. júl. 28. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Spybot et Search, letöltheted a www.biztonsagportal.hu Goyrsmentesitésről. Ezt telepitsd, állits be magyarra és futtasd le. ha leirtotta, immunizáld a gépet.
2009. júl. 28. 21:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát most vicc, de az Avast nem is talált semmit ... A Kaspersky-hez meg valami izé kellett és nemigazán boldogultam vele. Most akkor töltsem le a Spybot-ot is?
2009. júl. 29. 14:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Töltesél le olyat, amelyik nem zavarja az Állandó védelmet, Free változat. Én ESS mellett is használom napi frissitéssel az A-Squared Free-t. Innen töltsd le: [link] frissitsd, magyarul is tud, aztán kapcsold ki a Rendszervisszaállitást és ereszd rá a gépre. Bármi van, megtalálja. Rakasd karanténba a dögöket, vagy küld el vizsgálatra. Aztán kapcsold vissza a Rendszervisszaállítást Figyelésre. Nekem nagyon bevált.
2009. júl. 30. 14:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja és minden utólag letöltött akármit (Spyware Terminator, Kaspersky, Avast, Spybot) ami nem az állandó védelem része, szedd le. Egymást is blokkolják! Legyen egy naponta frissülő, licenses (meg kell venni) NOD32, legyen kémprogi irtó (pl. Spybot et Search) és megbízható tüzfal. Ez elég. Ami meg igy is bejut, az a hibaszázalék.
2009. júl. 30. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!