Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az Avast 7 menyire jo?

Az Avast 7 menyire jo?

Figyelt kérdés

Megeri hasznalni Windows XP-n melle meg Malwarebytes ,Emsisoft es Spyware termintort tennek valamint Comodo tuzfalat.

Vagy nagyon atengedi a virusokat? Ertem ez allat hogy ismert virust melyet megtalalas utan nehezen torol valamint rengeteg ismeretlent ha rosz a heurisztika?

2012. aug. 27. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egyik leghasználhatóbb az ingyenes vírusirtók közül.Saját tűzfala van jól müxik nem kell ennyi minden mellé.
2012. aug. 27. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Én használtam egy ideig,nálam át engedett pár vírust,egy idő után ezek a búgok jelentkeztek nálam rendszer induláskor a windows egy hibát irt ki hogy hibás szoftver miatt nem tudod rendesen elindulni(de ezzel nem foglalkoztam azt hittem másik szoftver okozza),egy ártalmatlan honlapot vírusosnak nézte amelyik egy vírusirtó se jelzet be,amire megoldatom hogy az avast ne riaszon 3 nap kellet ahoz,de csak 1 hét után tudták kijavítani a hibát,az avast url fighter nem jelent meg az hogy mikor kerek googlebe nem írta ki hogy biztonságos e a honlap,rendszer induláskor még mindig kiirta a hiba üzenetet,és meg kékhalált is okozot eltávolítotoam és már nem csinált ilyen dolgokat

"Az egyik leghasználhatóbb az ingyenes vírusirtók közül.Saját tűzfala van jól müxik nem kell ennyi minden mellé."

gondolom az ingyenest kérdezte, amúgy az egyik legjobb tűzfal a comodo

2012. aug. 27. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:

2001 óta használom és a fent leírtakkal még nem találkoztam.Természetesen az ingyenes kategóriáról beszélek.Nem azt mondtam hogy jobb nincs de az ingyenes kategóriában nálam jól teljesít az idei fejlesztések meg kifejezetten jók.

Hálózatvédelem

Viselkedésvédelem

Script védelem

Im védelem

P2P védelem

Levelezésvédelem

Web védelem

Fájlrendszer védelem

És nem utolsó sorban tudja a boot idejű víruskeresést.

A clud szolgáltatásról nem is beszélve,és nem utolsó sorban le lehet jelszavazni(hülyebiztos)

2012. aug. 27. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Részemről a 4.8 jobb volt.Sajnos ez az új avast nálam is beengedett vírust,még hozzá egy áll vírusirtót ami aztán ki is ütötte az avastot,azóta se értem,hogyan történhetett...

Nekem panda cloud vált be ingyenesek közt....

2012. aug. 28. 09:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat mindenkit felpontoztam.Akkor szerintetek az Avast ugyanolyan jo mint a tobbi ingyenesek vagy van az ingyenesek kozul jobb vedelmet kinalo (egy bealitas ami erzekenyebbe teszi a virusitot a kulombozo tipusu kartevokre) last Avastban van web vedelem, meg titokban figyeli az IRC progikait is stb stb?
2012. aug. 28. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!