Ingyenes avast vírusírtom van. Kiírta, hogy frissítés érhető el. Rákattintottam. Eszem megállt amikor láttam mi lett az eredménye?
Ezt az ablakot a telepítés után szokta feldobni. Bár angolul írja, azért nem árt figyelni mire kattingat az ember, mert kapásból felajánlja hogy frissítsd le a fizetős verzióra.
Persze megvásárolni ilyenkor sem kötelező, de így csak egy hónapig tudod használni (gondolom én, nem használok avast-ot)
Frissíteni amúgy sem kell kézileg, az adatbázisát automatikusan frissíti.
Minden olyan ablakot ami valamilyen frissítésre agitál, nyugodtan bezárhatod, esetleg ha van olyan lehetőség jelöld be, hogy többé ne kérdezze.
Avastom van,ingyenes, nincs olyan üzenet, hogy frissítés érhető el, egyszerűen frissít automatikusan, aztán értesít erről a kis felugró ablakban.
Gondolom az volt kiírva, frissítsen az Avast Pro-ra, vagy ilyesmi. Figyelmesebben kell kattingatni, ez minden más programra is igaz, főleg az ingyenesekre.
Na és hogy kell-e fizetni? Miért kellene? Nincs olyan sehol, hogy véletlenül kattintasz és már fizetned kell. Ez mindig úgy működik, hogy előbb fizetsz, ha jónak látod és aztán kapod meg az ellenértéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!