Hogyan tudom frissíteni a Mac-emet?
Figyelt kérdés
10.7.4-re vagy legalább 10.6.8-ra lenne szükségem, de nem tudom hogyan frissíthetném. Most 10.5.8. fut rajta.2012. aug. 12. 14:01
1/9 anonim válasza:
App Store-ból megveheted a legújabbat.
2/9 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, köszi! Már csak az a kérdés maradt, hogy vajon megéri-e. Van-e akkora különbség, hogy kelljen rá költeni?
2012. aug. 12. 16:25
3/9 anonim válasza:
A 10.5.8 és a Mountain Lion között nagyon sok különbség van.
4/9 A kérdező kommentje:
Például?
Nekem tulajdonképpen ez is megfelel, tulajdonképpen egy játék miatt kellene, de nem biztos, hogy megéri.
2012. aug. 12. 19:13
5/9 A kérdező kommentje:
Bocs a szóismétlésért!!!
2012. aug. 12. 19:44
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Ha haladni akarsz a korral, és ha több lehetőséget akarsz. De tudtommal nem lehet 10.5-re frissíteni appstore-ból. Szal rakj fel egy torrentes 10.6.8-at és arra vedd meg a Mountain Lion frissítést.
9/9 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, köszi!
2012. aug. 25. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!